MYM.fans annaki6869

Pit__

Active member
Approved

oloi edw gia na steilw to link
Κι έτσι όπως το έκανες δημιουργείς σιγά σιγά κάτι σαν αυτό εδώ που 2-3 θα δίνουν κι όλοι οι άλλοι μόνο θα ζητάνε και δεν θα δίνουν ούτε τον πυρετό τους. Απλά θα είναι μέσα στο mega. Καμία αλλαγή.

Liabob

New member
Ένα δείγμα, υπάρχουν κι άλλα. Αν γουστάρετε να τα ανεβάσω όλα και κανονικά κάντε like.
Τώρα είδα τα ποστ άμα μπορείς ανέβασε τα η στειλτα γιατί οι υπόλοιποι θα ζητάνε πάντα μεγκα

Pit__

Active member
Approved
Τώρα είδα τα ποστ άμα μπορείς ανέβασε τα η στειλτα γιατί οι υπόλοιποι θα ζητάνε πάντα μεγκα
Αν το ανεβάσω εδώ θα κατέβει μετά από λίγο. Όπως είπα πιο πάνω το έδωσα σε αρκετούς και βαρέθηκα. Μέχρι και τον τρόπο για να ανοίξετε τα μηνύματα είπα. Δεν φταίω εγώ που δεν το μοιράζονται με κανέναν λες κι είναι γκόμενά τους.

Alphakapa

New member
Αλάνια το έστειλα σε όποιον πάτησε like όπως είχα πει. 27 άτομα. Αλλά ψιλοβαρέθηκα. Μην είστε παρτάκηδες, μοιραστείτε το.
Για να σας ανοίξει η επιλογή και να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα είναι απλό. Πρέπει να έχετε παρει 10 likes στα post σας. Είτε σε ένα είτε σε όλα (συνολικά). Οπότε αρχίστε να πατάτε like όλοι σε οποιοδήποτε post. Τσάμπα είναι.
Εκανα Like κ μπηκα κ στο Mega group ψιλε μου στειλε μου κ εμενα κ ανταποδιδω

chrisxagos9

New member
Παιδιά αν κάποιος έχει αρχείο από annaki6869 ας στείλει και εδώ. Ευχαριστώ.

PortgasDMe

New member
Approved
Αλάνια το έστειλα σε όποιον πάτησε like όπως είχα πει. 27 άτομα. Αλλά ψιλοβαρέθηκα. Μην είστε παρτάκηδες, μοιραστείτε το.
Για να σας ανοίξει η επιλογή και να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα είναι απλό. Πρέπει να έχετε παρει 10 likes στα post σας. Είτε σε ένα είτε σε όλα (συνολικά). Οπότε αρχίστε να πατάτε like όλοι σε οποιοδήποτε post. Τσάμπα είναι.
Αργησα να κανω like. Δεν πειράζει. Να σαι καλα. Όποιος θέλει ας κανει τον κόπο να το στείλει και σε μενα.