παίζει αδερφέ αλλά δεν μπορώ να το δώσω γιατί έχει πολυ υλικό της μέσα και είναι επικίνδυνο.kanena mega paizei?
Πάρτε κι άλλες
se pm? i estw anevase to kai kane ena backup ama pesei na exeis esi mia kavatzaπαίζει αδερφέ αλλά δεν μπορώ να το δώσω γιατί έχει πολυ υλικό της μέσα και είναι επικίνδυνο.
σε pm κάτι γίνεταιse pm? i estw anevase to kai kane ena backup ama pesei na exeis esi mia kavatza
Bro ligo parapanw yliko me inna an exeis h na steileis kai se Mena to mega me kapoion tropo an gineteπαίζει αδερφέ αλλά δεν μπορώ να το δώσω γιατί έχει πολυ υλικό της μέσα και είναι επικίνδυνο.
Δεν ανοίγει γτ το ρίχνουν.Χθες μια χαρά ανοιγεΔεν ανοίγει.
ανεβάστε πάλι να τα πάρουμε κ εμείς!!Δεν ανοίγει γτ το ρίχνουν.Χθες μια χαρά ανοιγε
Όσοι θέλετε λινκ με μεγκα απο annaki στείλτε μου μήνυμα.Δεν γίνεται να το ανεβάζω εδώ και μεσα σε 1 ώρα να πέφτει.ανεβάστε πάλι να τα πάρουμε κ εμείς!!
an mporeis file na mou steileis kana video se pm tha to ektimousa polu!Όσοι θέλετε λινκ με μεγκα απο annaki στείλτε μου μήνυμα.Δεν γίνεται να το ανεβάζω εδώ και μεσα σε 1 ώρα να πέφτει.
πώς να στείλετε το mega από το annakiΌσοι θέλετε λινκ με μεγκα απο annaki στείλτε μου μήνυμα.Δεν γίνεται να το ανεβάζω εδώ και μεσα σε 1 ώρα να πέφτει.