Steile file!!!steile bro plzz
Steile file!!!steile bro plzz
φιλε στειλε και σε εμενα αν μπορειςΜάγκες έπεσε το μεγκα έτοιμο το βρήκα εδώ έχω ότι πρόλαβα να κατεβάσω απλά όσοι έχετε και άλλα βίντεο μεγάλης διάρκειας στείλτε τίποτα και αν βρω θα στείλω και εγώ
Steile file!φιλε στειλε και σε εμενα αν μπορεις
Αδερφέ αν στα έστειλαν στείλε να γίνουμε ωραίοι εδώ μην ζαλίζουμε μόνο ενανSteile file!
Και σε μένα πετα ο,τι βρεις ρε αδελφέ θα τα πασάρω και σε όποιον θέλει@Pit__ mporeis na steileis se mega kai na ta kanoume pasa opoios den prolavei meta o enas ston allon
Αδερφέ πετα καμία φώτο της και από δωΈνα δείγμα, υπάρχουν κι άλλα. Αν γουστάρετε να τα ανεβάσω όλα και κανονικά κάντε like.
Αλάνια το έστειλα σε όποιον πάτησε like όπως είχα πει. 27 άτομα. Αλλά ψιλοβαρέθηκα. Μην είστε παρτάκηδες, μοιραστείτε το.Ένα δείγμα, υπάρχουν κι άλλα. Αν γουστάρετε να τα ανεβάσω όλα και κανονικά κάντε like.
Ευχαριστούμε πολύ ρε άρχοντα να σαι καλάΑλάνια το έστειλα σε όποιον πάτησε like όπως είχα πει. 27 άτομα. Αλλά ψιλοβαρέθηκα. Μην είστε παρτάκηδες, μοιραστείτε το.
Για να σας ανοίξει η επιλογή και να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα είναι απλό. Πρέπει να έχετε παρει 10 likes στα post σας. Είτε σε ένα είτε σε όλα (συνολικά). Οπότε αρχίστε να πατάτε like όλοι σε οποιοδήποτε post. Τσάμπα είναι.
στείλτε μου μήνυμα εδώ αν θέλετε λινκ για το μεγκα από Annaki.Άμα πατήσετε πάνω στο όνομά μου θα λέει κάπου για μήνυμα.
Steile m se minimaστείλτε μου μήνυμα εδώ αν θέλετε λινκ για το μεγκα από Annaki.Άμα πατήσετε πάνω στο όνομά μου θα λέει κάπου για μήνυμα.
Den.mporoume prive mnm leei mono gia admin steileστείλτε μου μήνυμα εδώ αν θέλετε λινκ για το μεγκα από Annaki.Άμα πατήσετε πάνω στο όνομά μου θα λέει κάπου για μήνυμα.
Aderfeee an mporeis steilteΈνα δείγμα, υπάρχουν κι άλλα. Αν γουστάρετε να τα ανεβάσω όλα και κανονικά κάντε like.
Ένα δείγμα, υπάρχουν κι άλλα. Αν γουστάρετε να τα ανεβάσω όλα και κανονικά κάντε like.