hunterlowgr
New member
You must be registered for see links
oloi edw gia na steilw to link
PerimenoumeYou must be registered for see links
Κι έτσι όπως το έκανες δημιουργείς σιγά σιγά κάτι σαν αυτό εδώ που 2-3 θα δίνουν κι όλοι οι άλλοι μόνο θα ζητάνε και δεν θα δίνουν ούτε τον πυρετό τους. Απλά θα είναι μέσα στο mega. Καμία αλλαγή.You must be registered for see links
Τώρα είδα τα ποστ άμα μπορείς ανέβασε τα η στειλτα γιατί οι υπόλοιποι θα ζητάνε πάντα μεγκαΈνα δείγμα, υπάρχουν κι άλλα. Αν γουστάρετε να τα ανεβάσω όλα και κανονικά κάντε like.
Αν το ανεβάσω εδώ θα κατέβει μετά από λίγο. Όπως είπα πιο πάνω το έδωσα σε αρκετούς και βαρέθηκα. Μέχρι και τον τρόπο για να ανοίξετε τα μηνύματα είπα. Δεν φταίω εγώ που δεν το μοιράζονται με κανέναν λες κι είναι γκόμενά τους.Τώρα είδα τα ποστ άμα μπορείς ανέβασε τα η στειλτα γιατί οι υπόλοιποι θα ζητάνε πάντα μεγκα
Εκανα Like κ μπηκα κ στο Mega group ψιλε μου στειλε μου κ εμενα κ ανταποδιδωΑλάνια το έστειλα σε όποιον πάτησε like όπως είχα πει. 27 άτομα. Αλλά ψιλοβαρέθηκα. Μην είστε παρτάκηδες, μοιραστείτε το.
Για να σας ανοίξει η επιλογή και να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα είναι απλό. Πρέπει να έχετε παρει 10 likes στα post σας. Είτε σε ένα είτε σε όλα (συνολικά). Οπότε αρχίστε να πατάτε like όλοι σε οποιοδήποτε post. Τσάμπα είναι.
Το mega δεν είναι δικό μου. Στείλε μου εσύ και ανταποδίδω εγώ.Εκανα Like κ μπηκα κ στο Mega group ψιλε μου στειλε μου κ εμενα κ ανταποδιδω
αδερφε μου το στείλεις κι εμένα?σε pm κάτι γίνεται
Αργησα να κανω like. Δεν πειράζει. Να σαι καλα. Όποιος θέλει ας κανει τον κόπο να το στείλει και σε μενα.Αλάνια το έστειλα σε όποιον πάτησε like όπως είχα πει. 27 άτομα. Αλλά ψιλοβαρέθηκα. Μην είστε παρτάκηδες, μοιραστείτε το.
Για να σας ανοίξει η επιλογή και να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα είναι απλό. Πρέπει να έχετε παρει 10 likes στα post σας. Είτε σε ένα είτε σε όλα (συνολικά). Οπότε αρχίστε να πατάτε like όλοι σε οποιοδήποτε post. Τσάμπα είναι.
Υπάρχει ακομα; Δεν μου ανοίγειYou must be registered for see links
Στέλνεις τπτ και σε μένα διότι δεν γίνετε να σου στείλω μήνυμα για κάποιο λόγοΌσοι θέλετε λινκ με μεγκα απο annaki στείλτε μου μήνυμα.Δεν γίνεται να το ανεβάζω εδώ και μεσα σε 1 ώρα να πέφτει.
κάνε sub στο mym τής, έχει και εκεί λεσβιακό μαζί με άλλα.Mporw kappu na vrw tin tsonta ths annas ppu ebgale sugarbabes?