Šitie pipļuki kas reklamē savus onlyfans, varētu vismaz pacenties tekstu uzrakstīt Latviski ar google tulkotāju, lai vismaz bisķiņ noticam, ka Lv.I also have a surprise waiting for youYou must be registered for see links
Šitie pipļuki kas reklamē savus onlyfans, varētu vismaz pacenties tekstu uzrakstīt Latviski ar google tulkotāju, lai vismaz bisķiņ noticam, ka Lv.I also have a surprise waiting for youYou must be registered for see links
ka viņas varētu sameklētMinxy.01![]()
Telegramā notiek kautkas es teiktu vel retāk un mazāk nekā šeit. Bija solīts tur psc kontents nu tik būs, nu tik pirks. Labāk tas ko prasa par tele būtu aizgājis kādai subscription maksā, vairāk noteikti redzētu.nu es te neko nelikšu ,šeit vispār nekas nenotiek
Gaidīšu Telegram linku un likšu jo dzīvības šeit nav
ko solīja? kas nu tik būs un nu tik pirks?Telegramā notiek kautkas es teiktu vel retāk un mazāk nekā šeit. Bija solīts tur psc kontents nu tik būs, nu tik pirks. Labāk tas ko prasa par tele būtu aizgājis kādai subscription maksā, vairāk noteikti redzētu.
Kas man gan jautājams? Mega chats izgaisa vai eksistē? Biju, biju licis tur arī ko pats biju iegādājies no dāmām, bet pēc ilgāka laika neaktīva, vairs man nerādas mega chats🥲
nu es te neko nelikšu ,šeit vispār nekas nenotiek
Gaidīšu Telegram linku un likšu jo dzīvības šeit nav
Un, kuru no tavam kaprizem vina jau paspeja izpildit ?You must be registered for see links
Par piķi katru kaprīzu OF izpildīs![]()
Daunistā skatos, te džeki panesušies uz apaļājām, kuras formu ieguvušas ar hesīša pirkstiņu palīdzību maucot iekšā pusfabrikātus![]()
![]()
nop . small oneshoney, can you appreciate my boobsYou must be registered for see links
Kaut kur baigi redzēta. Man liekas, ka iepriekš džeki vecajā forumā bija likuši viņas bildes (varu arī kļūdīties).You must be registered for see links
pimeyes saka ir arii konts gribu.lv un potenciali afterhouse varbuut kaads atpaziist un ir kontents ne no onlyfans?
Kaut kur baigi redzēta. Man liekas, ka iepriekš džeki vecajā forumā bija likuši viņas bildes (varu arī kļūdīties).
Liec tik iekšā, nevajag te teikt kad kautkas ir , jo visiem pohuj , ja bus kas jauns pašiem tad arī iemetisKādam ir kas jauns no alisite69? Varu iemest ja kādam interesē visu kas man ir!