kristaps80
New member
You must be registered for see links
Varbuti ir kautkas?
Es nebiju domÄjis rakstÄ«t, tikai ļoti redzÄta liekas.skaties bildes un neprasi shos jautaajumus, pietiek te dalbajobu, kuru deelj forumus muuzhiigi sleedz ciet
paskaties uz citiem rakstiem tajÄ mÄjaslapÄ un padomÄ, kas tos rakstus taisa. Es saprotu, gribas nodroÄÄ«t uz ministri, tÄpÄc patÄ«k tÄ fantÄzija, ka tÄ ir viÅa tajÄ casting video, bet nu bļe, saÅemiesstrap citu par EvitiÅu ir arÄ« raksts -You must be registered for see links. Paliek ar vien populÄrÄkÄ. RakstÄ gan nesakrÄ«t gadi ( itkÄ pÄc zinÄmiem datiem ir puliskots 1995.gadÄ). Bet runÄ, ka ir bijÅ«Å”as pÄris labas filmas un esot privÄtÄs kolekcijÄs ( Gaiļezers u.c.).
what a time to be alive, kad katrs idiots var uzcept kaut kÄdu rakstu un citi idioti to Å”Äro tÄlÄk.strap citu par EvitiÅu ir arÄ« raksts -You must be registered for see links. Paliek ar vien populÄrÄkÄ. RakstÄ gan nesakrÄ«t gadi ( itkÄ pÄc zinÄmiem datiem ir puliskots 1995.gadÄ). Bet runÄ, ka ir bijÅ«Å”as pÄris labas filmas un esot privÄtÄs kolekcijÄs ( Gaiļezers u.c.).
nepazemojiestÄ skatos, te džeki panesuÅ”ies uz apaļÄjÄm, kuras formu ieguvuÅ”as ar hesÄ«Å”a pirkstiÅu palÄ«dzÄ«bu maucot iekÅ”Ä pusfabrikÄtus
kas ir viÅa?
ko Tev ir izpildījusi?You must be registered for see links
Par piķi katru kaprīzu OF izpildīs
nu es te neko nelikÅ”u ,Å”eit vispÄr nekas nenotiekko Tev ir izpildÄ«jusi?
MazÄk dirst vajagnu es te neko nelikÅ”u ,Å”eit vispÄr nekas nenotiek
GaidīŔu Telegram linku un likŔu jo dzīvības Ŕeit nav
Tad nahuj tu vsp kko te raksti ?nu es te neko nelikÅ”u ,Å”eit vispÄr nekas nenotiek
.nu es te neko nelikÅ”u ,Å”eit vispÄr nekas nenotiek