kristaps80
New member
You must be registered for see links
Varbuti ir kautkas?
Es nebiju domājis rakstīt, tikai ļoti redzēta liekas.skaties bildes un neprasi shos jautaajumus, pietiek te dalbajobu, kuru deelj forumus muuzhiigi sleedz ciet
paskaties uz citiem rakstiem tajā mājaslapā un padomā, kas tos rakstus taisa. Es saprotu, gribas nodročīt uz ministri, tāpēc patīk tā fantāzija, ka tā ir viņa tajā casting video, bet nu bļe, saņemiesstrap citu par Evitiņu ir arī raksts -You must be registered for see links. Paliek ar vien populārākā. Rakstā gan nesakrīt gadi ( itkā pēc zināmiem datiem ir puliskots 1995.gadā). Bet runā, ka ir bijūšas pāris labas filmas un esot privātās kolekcijās ( Gaiļezers u.c.).
what a time to be alive, kad katrs idiots var uzcept kaut kādu rakstu un citi idioti to šēro tālāk.strap citu par Evitiņu ir arī raksts -You must be registered for see links. Paliek ar vien populārākā. Rakstā gan nesakrīt gadi ( itkā pēc zināmiem datiem ir puliskots 1995.gadā). Bet runā, ka ir bijūšas pāris labas filmas un esot privātās kolekcijās ( Gaiļezers u.c.).
nepazemojiestā skatos, te džeki panesušies uz apaļājām, kuras formu ieguvušas ar hesīša pirkstiņu palīdzību maucot iekšā pusfabrikātus
kas ir viņa?
ko Tev ir izpildījusi?You must be registered for see links
Par piķi katru kaprīzu OF izpildīs
nu es te neko nelikšu ,šeit vispār nekas nenotiekko Tev ir izpildījusi?
Mazāk dirst vajagnu es te neko nelikšu ,šeit vispār nekas nenotiek
Gaidīšu Telegram linku un likšu jo dzīvības šeit nav
Tad nahuj tu vsp kko te raksti ?nu es te neko nelikšu ,šeit vispār nekas nenotiek
.nu es te neko nelikšu ,šeit vispār nekas nenotiek