!!!!Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
!!!!Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Dwse broElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Το έσβησε μπρο , το παίζει σεμνή τώρα ενώ στο λαιβ που έκανε σκεφτόταν να γαμηθει για 300 λαιβΕγώ ανέβασα τις φώτο της Έλενας μάγκες και νομίζω πλέων το έσβησε το προφίλ στο οφ
Stile Kai eddElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Δεν ανοιγει broYou must be registered for see links. gg/ sXnaD7Ku7M
Αυτά έχω μπροYou must be registered for see links
εχουμε τπτ απο gkougkou ρε αλανια??
εισαι ωραιος ρε φιλεΑυτά έχω μπρο
Την έχει κανενας βρει στα social?Find her Facebook and Instagram please, I can't find her, she is very curvy damn!!!
View attachment 5623109
Την βρήκα στο Facebook Dating
Name: Βασιλική
Located: Ellinokhori, Korinthia, Greece
From: Corinth, Greece
Pictures from FB Dating:
View attachment 5623102 View attachment 5623103 View attachment 5623109
Pictures from connected Instagram account:
View attachment 5623104 View attachment 5623106 View attachment 5623107 View attachment 5623108
καλημερα ξυπνησες???Δλδ λες ότι δν υσχηουν; όσοι λένε ότι έχουν ομάδα και να μας βάλουν είναι μουφα;
ΕυχαριστώΑνετα...γκόμενά μου είναι ;βιζιτακι της Ροδου από μικρή και μπλεγμένη κάποτε με πολύ ναρκωτικό... Τα είχε και με ένα πρεζακι που εσπρωχνε την είχε ξεπατώσει πρώτα αυτός και μετά όλοι χασικληδες της Ροδου... Πάρτο και καλά γαμησια αν και λ πλέων είναι πολύ σάπια και πλαστικούρα... Η τιμές δν είναι στάνταρ.... Μπορεί να σου πει 100 μπορεί και 500 και δν δίνει κωλο με τπτ από ότι λέει...
694 937 1383 το κανονικό της όνομα είναι αντζελινα καμιτσι... Άμα δεις την μάνα της θα σου φύγει το κλακετο, τοπ μιλφ στην Ρόδο