Δόκιμασε να είναι jpg και όχι pngΠροσπαθω να ανεβασω σκρινσοτ κι εγω για την effieppm αλλα δεν με αφηνει να κανω upload κατι για not allowed extension κατι τετοιες μαλακιες μου βγαζει....
Δόκιμασε να είναι jpg και όχι pngΠροσπαθω να ανεβασω σκρινσοτ κι εγω για την effieppm αλλα δεν με αφηνει να κανω upload κατι για not allowed extension κατι τετοιες μαλακιες μου βγαζει....
Ωραίος φιλεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στείλε φιλεΩραίος φιλε
Στείλε φίλε!!Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
δώσε και σώσε αδερφέElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στειλε άμα θεςElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
steile fileElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
pali kiklofori iliko apla gemisame zitoules kai parasota opos se auto edo to forum pou mono zitane kai den postaroun tpt ee mia dio tris den tha vazoun iliko mono oi idioi kai oi idiouρε παιδια πριν καιρο γινοταν χαμος με discords telegrams τιγκα στο υλικο....τι σκατα εγινε γιατι εχει πεθανει τοσο πολυ η φαση ; το καταλαβαινω οτι οι βρωμογυναικες πλεον ανοιξαν τα ματια τους και ειτε δεν στελνουν ειτε ζητανε λεφτα αλλα εστω τα παλια αρχεια δεν εχουν διασωθει πουθενα ολα μαζεμενα ;
Στείλε φιλεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
κι εδώ ένα invite αδερφέΛοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
Όσοι άλλοι θέλετε ινβιτε μην κάνετε μόνο quote το μνμ, αλλά βάλτε και μια φωτό που αποδεικνύει ότι κάνετε φολο την effieppm (και μην κλέβετε ο ένας του άλλου Ε, θα το καταλάβω)
Λοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
Όσοι άλλοι θέλετε ινβιτε μην κάνετε μόνο quote το μνμ, αλλά βάλτε και μια φωτό που αποδεικνύει ότι κάνετε φολο την effieppm (και μην κλέβετε ο ένας του άλλου Ε, θα το καταλάβω)
Λοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
στειλε και εδώ όταν μπορέσειςElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
SteileElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στείλεδώσε και σώσε αδερφέ
steileSteile
steileElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Μωρη πατσαβούρα τι άλλο θα σκεφτείς για να μαζέψεις followers ; Να ξέρεις έχω κάνει τα πάντα σκρινσοτ από αυτά που λες στα μηνύματα στο Twitter εδώ και καιρό που δείχνουν ότι εισαι εσυ η ίδια και απλά θα ξεφτιλιστείς σούργελο.Λοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
zoa mono? kai liga les ahahahaha prepi oloi autoi na ine i katadia tous pio teleutou arsenikou ahahahaΜωρη πατσαβούρα τι άλλο θα σκεφτείς για να μαζέψεις followers ; Να ξέρεις έχω κάνει τα πάντα σκρινσοτ από αυτά που λες στα μηνύματα στο Twitter εδώ και καιρό που δείχνουν ότι εισαι εσυ η ίδια και απλά θα ξεφτιλιστείς σούργελο.
Και εσείς ζώα μην πέφτετε στην παγίδα, η τυπισσα είναι ακραία ηλίθια.