ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στειλε αδερφεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Λοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
Όσοι άλλοι θέλετε ινβιτε μην κάνετε μόνο quote το μνμ, αλλά βάλτε και μια φωτό που αποδεικνύει ότι κάνετε φολο την effieppm (και μην κλέβετε ο ένας του άλλου Ε, θα το καταλάβω)
Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Elsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Δωσεε αδερφεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Steile kai EdwElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Kai edw an mporeisΛοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
Όσοι άλλοι θέλετε ινβιτε μην κάνετε μόνο quote το μνμ, αλλά βάλτε και μια φωτό που αποδεικνύει ότι κάνετε φολο την effieppm (και μην κλέβετε ο ένας του άλλου Ε, θα το καταλάβω)
steile kdw filosElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
steile an theleis... eyxaristwElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στείλε αν όντως ισχύειΟποιος θελει invite για τον ******* server που σηκωσα ύστερα απο πολύ κόπο, υδρωτα και αιμα για τηνYou must be registered for see linksας κανει reply εδω (αφού την κανει follow) για να του στειλω invite.
πες το στην διωξη ρε χαζεKALISPERA PAIDIA, SIMERA ME SCAMMARE I TZORTZINA NA KSERETE KAI KALA DEN EVLEPE TA LEFTA POU TIS ESTELNA KLP. EGO EPESA STIN PAGIDA IME XAZOS, SAS PARAKALW NA MHN PESEI KANENAS ALLO.
Πως ανοίγειYou must be registered for see linkscindrella natalia helena live videos kai alla polla mpoukarete