Μπράβο παλικαρεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Μπράβο παλικαρεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στείλε φιλαράκιElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Το δίνεις ;Εχω το τηλέφωνο της αν θες να την πάρεις βίζιτα
Ρε μαλάκες, τώρα σοβαρά. Αυτός που το γράφει τι όφελος έχει να την ακολουθήσετε στο ινστα; Η ίδια είναι ή έστω κάποιος δικός της για να μαζέψει ακόλουθους κι εσείς σαν κωλόζωα τσιμπάτε. Βάλτε τα εδώ χύμα να πάρει ο κόσμος και να πα να γαμηθείΟποιος θελει invite για τον ******* server που σηκωσα ύστερα απο πολύ κόπο, υδρωτα και αιμα για τηνYou must be registered for see linksας κανει reply εδω (αφού την κανει follow) για να του στειλω invite.
Λοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
Όσοι άλλοι θέλετε ινβιτε μην κάνετε μόνο quote το μνμ, αλλά βάλτε και μια φωτό που αποδεικνύει ότι κάνετε φολο την effieppm (και μην κλέβετε ο ένας του άλλου Ε, θα το καταλάβω)
Στειλε μπροElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
link file gia elsaElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Στείλε αν μπορείς φίλεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
thank uΩραίος φιλε
ΣτειλεElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!
Καλημέρα εάν θες στειλτο θέλω να την πάρω.Το δίνεις ;
Λοιπόν έδωσα σε πολλούς το ινβιτε χωρίς διαπιστεύσεις κτλ και ίσως έκανα μαλακιά γιατί γέμισε ο σέρβερ τσαμπατζιδες που απλά μπαίνουν και κοιτάνε χωρίς να γράφουν τίποτα. Παιδιά δεν γίνεται έτσι community, δεν είναι βιώσιμος ο σέρβερ.
Όσοι άλλοι θέλετε ινβιτε μην κάνετε μόνο quote το μνμ, αλλά βάλτε και μια φωτό που αποδεικνύει ότι κάνετε φολο την effieppm (και μην κλέβετε ο ένας του άλλου Ε, θα το καταλάβω)
SteileElsakar πολυ υλικό, και εχω και αλλα. Καντε reply εδω, για να σας στειλω το link σε μνμ ΤΖΑΜΠΑ!