MYM.fans Tzouma Mym | Greek Babe

Opiumfax

Active member
Approved
Όχι ότι τρελάθηκα αλλά δεν είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τα δικά μου τα γούστα, οπότε, θενξ φίλος👌🏻

Ablaoy

New member
Όχι ότι τρελάθηκα αλλά δεν είμαστε εδώ για να ικανοποιήσουμε τα δικά μου τα γούστα, οπότε, θενξ φίλος👌🏻
Βιντεακια τετοια ειναι μικρα,απλα δε ξερω πως να τα τραβηξω μη παρει κ χαμπαρι η τρελη… ηθελα να σ δειξω(ισως οχι με τον καλυτερο τροπο 😅) οτι θα δειχνει αρκετα πραγματα σε αυτους που πληρωνουν.Οχι οτι θα αξιζουν αυτα που ζηταει βεβαια σε καμια περιπτωση

messalion

New member
Βιντεακια τετοια ειναι μικρα,απλα δε ξερω πως να τα τραβηξω μη παρει κ χαμπαρι η τρελη… ηθελα να σ δειξω(ισως οχι με τον καλυτερο τροπο 😅) οτι θα δειχνει αρκετα πραγματα σε αυτους που πληρωνουν.Οχι οτι θα αξιζουν αυτα που ζηταει βεβαια σε καμια περιπτωση
Αν τα εχεις κατεβάσει τότε μπορείς να τα ανεβάσεις εδω αν δεν σου είναι κόπος.Αν δεν ξέρεις πως να τα κατεβάσεις στείλε μου να σου πω.Αγωνιστικους χαιρετισμους !!! :D

Opiumfax

Active member
Approved
Scammer είναι. Πουλάει αποψάρα
Ξέρω μωρέ, γτπ ατομάκι είναι, αλλά έχω την περιέργεια να δω αν ανεβάσει τπτ καλό. εγώ λεφτά για αυτήν δεν δίνω και το λέω. τώρα αν κάποιος παρόλα αυτά επιμένει και θέλει να το μοιραστεί δεν θα με χαλάσει να το δω.