MYM.fans Tzouma Mym | Greek Babe

Opiumfax

Active member
Approved
Στο μεταξύ ό,τι είχε στο MYM θα έχει και στο OF, δεν δείχνει τίποτα

Cyprusmale

Member
Approved
Στο μεταξύ ό,τι είχε στο MYM θα έχει και στο OF, δεν δείχνει τίποτα
Me tin moni diafora oti to mym einai 100€ kai to OF tis 30€. Pali polla an den deixnei tipota fysika. Ego den riskaro na kano syndromi pros to paron. An exei kanei kapoios apo do, as mas pei ti exei kai ti deixnei sto OF.

Opiumfax

Active member
Approved
Me tin moni diafora oti to mym einai 100€ kai to OF tis 30€. Pali polla an den deixnei tipota fysika. Ego den riskaro na kano syndromi pros to paron. An exei kanei kapoios apo do, as mas pei ti exei kai ti deixnei sto OF.
φαντάσου, με 100€ έδειχνε τα αυτιά της και άντε μία ρώγα, με 30€ θα βλέπεις πως μαγειρεύει με κροκς

Ablaoy

New member
φαντάσου, με 100€ έδειχνε τα αυτιά της και άντε μία ρώγα, με 30€ θα βλέπεις πως μαγειρεύει με κροκς
Δε παιζει να ειναι τοσο ψοφιο το mym της…χωρις να ειμαι συνδρομητης μ εστελνε να γλειφει κτ μουνακια,να τον τρωει κωλο,να βαζει δαχτυλο κλπ(απο τα φρι teaserακια που στελνουν για να τσιμπησεις) αρα υποθετω κατι θα εχει

messalion

New member
Δε παιζει να ειναι τοσο ψοφιο το mym της…χωρις να ειμαι συνδρομητης μ εστελνε να γλειφει κτ μουνακια,να τον τρωει κωλο,να βαζει δαχτυλο κλπ(απο τα φρι teaserακια που στελνουν για να τσιμπησεις) αρα υποθετω κατι θα εχει
Ανέβασε τίποτα απο αυτά αμα θες

Opiumfax

Active member
Approved
πάντα μιλάω με ό,τι έχει διαρρεύσει, αν εσύ έχεις τόσο δυνατό υλικό, τότε ρισπεκτ

Opiumfax

Active member
Approved
δεξι κλικ, copy video address και μετα paste στο address bar ;)
Δεξί κλικ πως κάνουμε στο κινητό; σε ευχαριστώ φίλε, αλλά ξέρεις δεν είμαστε όλοι χακεράδες, έχουμε και μπούμερς εδώ, οπότε μην μας κράζεις 🙂