Φίλε στειλε και σε εμένα αμα μπορείς [email protected]εχω το mym της αλλα τελικα δεν αξιζε. πριβε αν θελετε
auto tora einai legit? moufa mou fainetaiYou must be registered for see links
άνοιξε το OF πρίν λίγες μέρεςauto tora einai legit? moufa mou fainetai
Me tin moni diafora oti to mym einai 100€ kai to OF tis 30€. Pali polla an den deixnei tipota fysika. Ego den riskaro na kano syndromi pros to paron. An exei kanei kapoios apo do, as mas pei ti exei kai ti deixnei sto OF.Στο μεταξύ ό,τι είχε στο MYM θα έχει και στο OF, δεν δείχνει τίποτα
φαντάσου, με 100€ έδειχνε τα αυτιά της και άντε μία ρώγα, με 30€ θα βλέπεις πως μαγειρεύει με κροκςMe tin moni diafora oti to mym einai 100€ kai to OF tis 30€. Pali polla an den deixnei tipota fysika. Ego den riskaro na kano syndromi pros to paron. An exei kanei kapoios apo do, as mas pei ti exei kai ti deixnei sto OF.
Δε παιζει να ειναι τοσο ψοφιο το mym της…χωρις να ειμαι συνδρομητης μ εστελνε να γλειφει κτ μουνακια,να τον τρωει κωλο,να βαζει δαχτυλο κλπ(απο τα φρι teaserακια που στελνουν για να τσιμπησεις) αρα υποθετω κατι θα εχειφαντάσου, με 100€ έδειχνε τα αυτιά της και άντε μία ρώγα, με 30€ θα βλέπεις πως μαγειρεύει με κροκς
Ανέβασε τίποτα απο αυτά αμα θεςΔε παιζει να ειναι τοσο ψοφιο το mym της…χωρις να ειμαι συνδρομητης μ εστελνε να γλειφει κτ μουνακια,να τον τρωει κωλο,να βαζει δαχτυλο κλπ(απο τα φρι teaserακια που στελνουν για να τσιμπησεις) αρα υποθετω κατι θα εχει
πάντα μιλάω με ό,τι έχει διαρρεύσει, αν εσύ έχεις τόσο δυνατό υλικό, τότε ρισπεκτΔε παιζει να ειναι τοσο ψοφιο το mym της…χωρις να ειμαι συνδρομητης μ εστελνε να γλειφει κτ μουνακια,να τον τρωει κωλο,να βαζει δαχτυλο κλπ(απο τα φρι teaserακια που στελνουν για να τσιμπησεις) αρα υποθετω κατι θα εχει
αν μπορεις στειλτα και σε μενα! [email protected] ευχαριστω!στο εστειλα
.Δεν παίζει μπρο
Δεξί κλικ πως κάνουμε στο κινητό; σε ευχαριστώ φίλε, αλλά ξέρεις δεν είμαστε όλοι χακεράδες, έχουμε και μπούμερς εδώ, οπότε μην μας κράζειςδεξι κλικ, copy video address και μετα paste στο address bar![]()