OnlyFans Sepideh pasha

Armin_qqq

New member
Approved
اوه اوه این فیلم اخری چی بوووووود از جلو و عقب داد پدرسگ

بنظرم پول جمع کنیم یکی بره بکنتش، فیلم بگیره بفرسته واسه بقیه😈🤤من خودم داوطلبم؛ پوزیشن های درخواستی‌تون هم انجام میدم🤘🏽اگه اوضاع روال باشه سحر هم میکنم براتون😂🤘🏽

Mcbahram

New member
توجه توجه.... دوستان گل برای دانلود ویدیو‌ها از کانالایی که نمیتونید ازشون دانلود کنید و پرایویت هستن دو راه دارید. یکی اینکه از نرم‌افزار تاگراف استفاده کنید یا از اپ اکس پلور برای رفتن به قسمت کش تلگرامتون استفاده کنید. اسمشونو به انگلیسی مینویسم که سرچ کنید و دانلودشون کنید.
Telegraph , , , X-plore
اپ اکس پاور به شما دو صفحه میده که فایلای گوشیتونو بهتون نشون میده. با سویپ کردن صفحات عوض میشن. تو صفحه‌ی اول وارد کش تلگرام بشید و تو صفحه‌ی دوم یه فولدر توی گوشیتون باز کنید و به عنوان مقصد کپی کردنتون نگهش دارید.
هرچی تو صفحه‌ی اول انتخاب کنید با زدن دکمه‌ی کپی، کپی میشه تو صفحه‌ی دوم.
اینم آدرس کش تلگرام

Android/data/org.telegram.messenger/files/telegram/telegram video

Batisasha9

New member
Approved
من کاملا موافقم منتها مساله ای که هست عدم شناخت و اعتماد به همدیگه هست هر کسی میتونه پولا رو بگیره و هیچ فیلمی برای بچه ها نفرسته.مشکل این مساله هست
Motmaenan tu in jam kasi hast ke baraye khodesh video haro hamin alan ham mikhare. Mese un refighemun ke videoye 7mine ro gozasht inja vase hame. Ye nafar mese un mitune ye guruhe telegram bezane, kasaei ke hazeran hazine haro taghsim konan ro ozv kone, va ye video ke baraye khodesh kharide bud ro bezare , baad az gozsshtanesh bebine kia hazer mishan hazine ro variz konan, va unaeike variz kardano negah dare va unaeike variz nakardn ro hazf kone. Va azun be bad video hato ba komake un afrad bekhare va hazine haro har seri bahashun taghsim kone

packmann85

New member
تو اسنپ چتش اعلام کرده دیگه تواکانت قبلیش فعال نیست و این لینک اکانت جدیدشه.