OnlyFans Sepideh pasha

Batisasha9

New member
Approved
Dustan chera kasi ke tavanaeie kharid az site ro dare, video haye sepideh ro nemikhare va baghie bahash hazinash ro taghsim konan?!! Man khodam hastm. 10 nafar beshin taghsim konim hamasho kamelo ba keifiat begirim dge!

Arham

New member
Approved
بچه ها اینکار نیاز به نظم و مدیریت داره. من با فرمت این سایت یا تلگرام نمیتونم مدیریت کنم اما خدای دیسکوردم و ردیتم. یه دونه کانال دیسکورد یا ردیت میسازم همه اونایی که میخوان کمک کنن یا توانایی خرید از اونلی فنز دارن بیان توش.
داداش میخواستی ردیت بسازی چی شد به نظرم پیشنهاد خوبی بود

Tallboy1364

Member
Approved
داداش میخواستی ردیت بسازی چی شد به نظرم پیشنهاد خوبی بود
فکر نمیکنم دیگه نیازی باشه چون اون دوستمون داره فیلما رو اینجا پست میکنه. من خواستم اون پستمو راجب ردیت پاک کنم که نمیشه.

Arham

New member
Approved
صد بارم گفته شده یکی داوطلب شه بخره شماره وارت بذاره هرکی یه مبلغی کمک کنه بگیره همه که اکانت اونلی فنز و یا توان پرداخت یکجا رو که ندارن من حتی گفتم بعد سپیده رو مدل های دیگه هم همین ترکیب کار کنه

Tallboy1364

Member
Approved
داداش، من گفتم می تونم بگیرم که یکی از دوستان گفت زحمت هماهنگیاش رو می کشه.
دادش فقط بگو بروبچ چطور میتونن به لحاظ مالی بهت کمک کنن، برای هزینه هاش. اونوقت من هماهنگ میکنم.

tino7430

New member
yeki 2 video fayde nadare. 10 15 nafar shim, hamasho betunim begirimo taghsim konim pulo. Guruhe telegram bezanim rahatare
من کاملا موافقم منتها مساله ای که هست عدم شناخت و اعتماد به همدیگه هست هر کسی میتونه پولا رو بگیره و هیچ فیلمی برای بچه ها نفرسته.مشکل این مساله هست