khosh bashid
Attachments
-
84.9 MB Views: 2,772
Dadash film suck zadan ham dare?khosh bashid![]()
ایول دم مرامت گرم داداش اگه کلیپا با صدا بود خیلی عالی بود ولی همینکه مرام گذاشتی و فرستادی ممنونتم.khosh bashid![]()
چرا نمیشه دانلود کردkhosh bashid![]()
اونجایی که آبه پسره میاد توی فیلم هست؟ تگه هست لطفا بذار. مرامتوkhosh bashid![]()
داداش میخواستی ردیت بسازی چی شد به نظرم پیشنهاد خوبی بودبچه ها اینکار نیاز به نظم و مدیریت داره. من با فرمت این سایت یا تلگرام نمیتونم مدیریت کنم اما خدای دیسکوردم و ردیتم. یه دونه کانال دیسکورد یا ردیت میسازم همه اونایی که میخوان کمک کنن یا توانایی خرید از اونلی فنز دارن بیان توش.
فکر نمیکنم دیگه نیازی باشه چون اون دوستمون داره فیلما رو اینجا پست میکنه. من خواستم اون پستمو راجب ردیت پاک کنم که نمیشه.داداش میخواستی ردیت بسازی چی شد به نظرم پیشنهاد خوبی بود
Chtori bayad openesh konim ? Bara man kar nmikoneagha ba screen recorderi k mn record miknam ba seda har kari miknm record nmishe filmam upload nmishe 100 bar byd uplod konm ta beshe!
khosh bashid hmishe![]()
بحث اینجاست که دیگه کسی اینجا فعالیت نمیکنهView attachment 1672982 همونطور که بانو گفت
لطفا دعا فراموش نشه
دادش فقط بگو بروبچ چطور میتونن به لحاظ مالی بهت کمک کنن، برای هزینه هاش. اونوقت من هماهنگ میکنم.داداش، من گفتم می تونم بگیرم که یکی از دوستان گفت زحمت هماهنگیاش رو می کشه.
yeki 2 video fayde nadare. 10 15 nafar shim, hamasho betunim begirimo taghsim konim pulo. Guruhe telegram bezanim rahatareدادش فقط بگو بروبچ چطور میتونن به لحاظ مالی بهت کمک کنن، برای هزینه هاش. اونوقت من هماهنگ میکنم.
من کاملا موافقم منتها مساله ای که هست عدم شناخت و اعتماد به همدیگه هست هر کسی میتونه پولا رو بگیره و هیچ فیلمی برای بچه ها نفرسته.مشکل این مساله هستyeki 2 video fayde nadare. 10 15 nafar shim, hamasho betunim begirimo taghsim konim pulo. Guruhe telegram bezanim rahatare
Gorohe tele bezanidyeki 2 video fayde nadare. 10 15 nafar shim, hamasho betunim begirimo taghsim konim pulo. Guruhe telegram bezanim rahatare