سلام کانال تلگرام اینهسلام اسم کانالی که میگین میفروشه تو تلگرام چیه؟
************/dufkaade
اینم آیدی ادمینشه
@Linerex
سلام کانال تلگرام اینهسلام اسم کانالی که میگین میفروشه تو تلگرام چیه؟
dufkaadeسلام اسم کانالی که میگین میفروشه تو تلگرام چیه؟
gerefti maro yadet nareسلام اسم کانالی که میگین میفروشه تو تلگرام چیه؟
telgram dufkaade hamasho baham 400 mifrusheمن امکان خرید همه ویدیوها و پستاش رو دارم میتونم با کیفیت همه رو به اشتراک بذارم. فقط باید همه شریک بشیم تو هزینه اش
من پایممن امکان خرید همه ویدیوها و پستاش رو دارم میتونم با کیفیت همه رو به اشتراک بذارم. فقط باید همه شریک بشیم تو هزینه اش
سلام داداش ، من میخوام این بحث مشارکت رو مدیریت کنم تا همه چی رو نظم پیش بره. فقط میخوام بدونم ردیت داری ؟من امکان خرید همه ویدیوها و پستاش رو دارم میتونم با کیفیت همه رو به اشتراک بذارم. فقط باید همه شریک بشیم تو هزینه اش
Reddit bezan man payamبچه ها اینکار نیاز به نظم و مدیریت داره. من با فرمت این سایت یا تلگرام نمیتونم مدیریت کنم اما خدای دیسکوردم و ردیتم. یه دونه کانال دیسکورد یا ردیت میسازم همه اونایی که میخوان کمک کنن یا توانایی خرید از اونلی فنز دارن بیان توش.
باشه حتما. فقط باید یه نفر که میتونه محتوی سپیده رو خریداری کنه پیدا کنمReddit bezan man payam
Man nemitoonam bekharam vali ag peyda kardi kesio man komak mikonam poolesho bedimباشه حتما. فقط باید یه نفر که میتونه محتوی سپیده رو خریداری کنه پیدا کنم
من می تونم از اونلی فنز بخرم، ولی فکر می کنم از همین چنل هایی که بچه ها گذاشتن خریده بشه خیلی ارزونتر می شهباشه حتما. فقط باید یه نفر که میتونه محتوی سپیده رو خریداری کنه پیدا کنم
ترس من از اینه که از داخل اون چنل قابل دانلود نباشنمن می تونم از اونلی فنز بخرم، ولی فکر می کنم از همین چنل هایی که بچه ها گذاشتن خریده بشه خیلی ارزونتر می شه
اونلی فنز باید تک به تک بخریم، 2-3 تا ویدیوش فکر کنم 150 دلار می شه تقریباترس من از اینه که از داخل اون چنل قابل دانلود نباشن
یه کم صبر میکنیم ببینیم چی میشهاونلی فنز باید تک به تک بخریم، 2-3 تا ویدیوش فکر کنم 150 دلار می شه تقریبا
دمت گرم حاجیbaghiaram mizaram ta frda kheili sakht upload mishe!
داداش دمت گرمbaghiaram mizaram ta frda kheili sakht upload mishe!