Φίλε πες μου σε παρακαλώ πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Δεν θελω φωτογραφίες/βιντεος οτιδηποτε. Θελω μονο ενα επιθετο ή καποιο τροπο να μιλησω μαζι της.Με την συγκεκριμένη καναμε μια κουβέντα και μου ειπε ότι κάνει μασάζ με τσιμπούκι και χύσιμο στο στήθος....δεν ξερω αν κανει περισσότερα απο αυτά. Φαντάζομαι ναι. Έχει κάποιος καποιες αλλες πληροφορίες;
na sou doso ena til gia psixiatro?Φίλε πες μου σε παρακαλώ πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της. Δεν θελω φωτογραφίες/βιντεος οτιδηποτε. Θελω μονο ενα επιθετο ή καποιο τροπο να μιλησω μαζι της.
Ακουσα ειναι ενα περιπτερο που πουλα σημασια, να σου δωσω διευθυνση να πας ρε μουνοπανο γαμομανε. Αντε πες με Αγγελικουλα ή ξερω γω κατι αυτη τη μαλακια που λες καθε φορα να την βγαλεις απο το συστημα σου αποτυχημενη εκτρωση. Οταν σου μιλανε να μιλας, αρχιδι.na sou doso ena til gia psixiatro?
exo tilefono gia psixologo kai psixiatro ti protimas?Ακουσα ειναι ενα περιπτερο που πουλα σημασια, να σου δωσω διευθυνση να πας ρε μουνοπανο γαμομανε. Αντε πες με Αγγελικουλα ή ξερω γω κατι αυτη τη μαλακια που λες καθε φορα να την βγαλεις απο το συστημα σου αποτυχημενη εκτρωση. Οταν σου μιλανε να μιλας, αρχιδι.
Ποια είναι αυτή;
Ποια είναι αυτή;
Ποια είναι αυτη παιδια,εχει onlysd56
Φιλαρακι ποια ειναι αυτη?yvxz
Πρεπει να βρουμε οπωσδηποτε
Danai plantza exei kaneis?