iremise aggelikoulaaa mou kai trava pare kamia pipa san parasito pou ise kai pes tis manulas sou na ta katapineiΑ, βλέπω ότι είσαι τόσο στόκος που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και το δούλεμα. /ορσε γιδι
iremise aggelikoulaaa mou kai trava pare kamia pipa san parasito pou ise kai pes tis manulas sou na ta katapineiΑ, βλέπω ότι είσαι τόσο στόκος που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις και το δούλεμα. /ορσε γιδι
Εχουμε κι αλλα απο αυτη?tb667
na giati ise gelios paparasss lol rest my caseΕχουμε κι αλλα απο αυτη?
Ποια ειναι?pp66
Ειλικρινα αμα ειχε ΟΦ θα τα αγοραζα ολα μα ολαYou must be registered for see links
You must be registered for see links
Ποοοοοο ρε φιλεεεεεε τι καυλα ειναι αυτηmilop6
Με την συγκεκριμένη καναμε μια κουβέντα και μου ειπε ότι κάνει μασάζ με τσιμπούκι και χύσιμο στο στήθος....δεν ξερω αν κανει περισσότερα απο αυτά. Φαντάζομαι ναι. Έχει κάποιος καποιες αλλες πληροφορίες;mm678
Πες που μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της σε παρακαλω, στειλε ενα μυνημα αν ειναι πριβε ή κατιΜε την συγκεκριμένη καναμε μια κουβέντα και μου ειπε ότι κάνει μασάζ με τσιμπούκι και χύσιμο στο στήθος....δεν ξερω αν κανει περισσότερα απο αυτά. Φαντάζομαι ναι. Έχει κάποιος καποιες αλλες πληροφορίες;
Με ρωτας πως μπορεις να έρθεις σε επαφή ή μου λες οτι μπορεις να ερθεις σε επαφη;Πες που μπορω να ερθω σε επαφη μαζι της σε παρακαλω, στειλε ενα μυνημα αν ειναι πριβε ή κατι
Το πρώτοΜε ρωτας πως μπορεις να έρθεις σε επαφή ή μου λες οτι μπορεις να ερθεις σε επαφη;
Απο FBΤο πρώτο
Σου εστειλα προσωπικο, χρειάζομαι και ενα επιθετο για να την βρωΑπο FB