jimmythesain
New member
από _.monamona._ παίζει τίποτα; μου έπεσε το σαγόνι...
Έχεις και άλλα από αυτην?Helenalive:You must be registered for see links
Είναι ανήλικο ακόμα. Αλλά είναι το άτιμο...!!!από _.monamona._ παίζει τίποτα; μου έπεσε το σαγόνι...
Σοβαρά μιλάς;Είναι ανήλικο ακόμα. Αλλά είναι το άτιμο...!!!
και εδώ αν μπορείς μπρο ένα link γ το groupopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
kai emena ama ginetai ena invaderfe emena an mporeis
deb me afinei na sou stilo private msg ama boreis kai emena ena invela dm den tha valo edo geniko link
Vale kai edwopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
Και εγώ έψαχνα, αλλά δεν βρήκα τπτΘυματε κανεις ενα πουτανακι στο ινστα με ονομα Στελλα Τσιλιμπόνη; Ξερει κανεις τι εγινε αυτη; Υπαρχει υλικό;
an ginetai, bale me kai'mena, se parakaloMagkes exw vrei omada me poly pragma mesa steilte moy gia na sas valw ..einai polu kalo
Βάλε αν μπορείς μπροela dm den tha valo edo geniko link
Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος...16!!Σοβαρά μιλάς;
Και εγώ αυτό θέλωKaterina sidaki?
Kai emena an mporeis file mou!opios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
Άγνωστε ήρωα του nudostar δεν επιτρέπει DM. Αν μπορείς να στείλεις εσύ κάτι με κάποιον τρόπο?Το attachement δεν ειναι αυτή (δεν εχει την κλασσική ελιά στην βυζάρα). Καυτές φωτο εχει στο ινστα αλλα τις κρυβει στο καρουζελ, συνήθως τις πιο καυτές τις βάζει τελευταίες (πχ να φαινεται εσωρουχο ή λίγο ρογα). Και μερικες φορές τις σβήνει. (dm μη αν θελετε πιο πολύ ινφο, την εχω μελετήσει)
Να μια 'πικαντική' που ειχε ανεβασει στο carousel (post με πολλες φωτο) στο ινστα της, αλλα τωρα δεν την βρισκώ. Μαλλον θα την εβσησε. Αλλα εχει και αλλες. Εχω συλλογη οποιος ενδιαφερεται).
You must be registered for see links
ama mporeis vale meopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group