ee ama ine tsoulomana ees san tin diki sou enoite lolΒλεπω εχεις μια εμμονή με μάνες. Να το κοιτάξεις αυτό.
ee ama ine tsoulomana ees san tin diki sou enoite lolΒλεπω εχεις μια εμμονή με μάνες. Να το κοιτάξεις αυτό.
sou aresoun ta travelia? lolΥπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί κάτι από αυτήν; instagram.com/elena_tsartsani
exo ego apo tin paliobizita an thes se prive na ta poumeΥπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί κάτι από αυτήν; instagram.com/elena_tsartsani
Κάτσε ρε Αυτή που λες δεν έχει καμία σχέση με τη φωτογραφία. Και δεν έχει και τατουάζeffieppm ειναι στο ινστα
Έχει και πιο καυτές;Εχει κανεις τιποτα απο effieppm η αλλιως dimi_irish?You must be registered for see links
Μιλαμε για αρρωστες βυζαρες
Μπρο μπορείς και εμένα;opios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
Δεν μου επιτρέπει dm. Δοκίμασε εσυΤο attachement δεν ειναι αυτή (δεν εχει την κλασσική ελιά στην βυζάρα). Καυτές φωτο εχει στο ινστα αλλα τις κρυβει στο καρουζελ, συνήθως τις πιο καυτές τις βάζει τελευταίες (πχ να φαινεται εσωρουχο ή λίγο ρογα). Και μερικες φορές τις σβήνει. (dm μη αν θελετε πιο πολύ ινφο, την εχω μελετήσει)
Να μια 'πικαντική' που ειχε ανεβασει στο carousel (post με πολλες φωτο) στο ινστα της, αλλα τωρα δεν την βρισκώ. Μαλλον θα την εβσησε. Αλλα εχει και αλλες. Εχω συλλογη οποιος ενδιαφερεται).
You must be registered for see links
kai edwopios den mpori na mu stili dm na kanei reply edo na tou stilo ego dm gia na to valo sto group
βαλεμεkai edw
balekai edw