OnlyFans cataleyia -izso

barmi12

New member
@Hidan69
Szia! valamerre láttam hogy írtál kommentet az Izso Fanni kérésemhez, de valamiért leszedték. Biztos nem szeretika nem angol kommenteket.
Sajnos azóta se tudtam róla szerezni az a baj kurva sokat kér a képeiért meg a videókért :((
Pedig amúgy megérné, még élőben is láttam egyszer a csajt olyan 2-3 éve a Keletinél előttem állt közvetlen miközben a Keletinél sorban álltam a jegyért.
Nagyon brutális csaj élőben is olyan segge és melle volt hogy nem lehetett nem nézni, vadító. Én is remélem hogy valaki azért majd megszán minket velük.

Szeretnélek megkérni valamire és én se lennék hálátlan érte. Van ez a csaj:
Imádom de nekem nincs instagram fiókom nulla követőset meg nem fogad el mert az övé privát. De ha normális instagramod van elfogad mert igy is rengeteg követője van. Nagyon szeretném megszerezni az eddig ott összejött videóit meg képeit (jó pár nekem is megvan de régóta nem tudtam újakat szerezni amióta pirvát az instagrammja) Ha lenne kedved és emgkérhetlek rá megtudnád neekm szerezni a képeit meg a videóit? Ha igen akkor én fel tudom ajánlani Hunter_V90 onlyfansos képeit, itt az egyik oldala: kicsit régebben voltam nála feliratkozó egy hónapig és addig összeszedtem mindent amit tudtam. Mindenét megmutatja mell mellbimbó punci segg, ha esetleg érdekelne akkor én meg ezeket külndeném el neked :)
Válaszodat köszönöm!

Last edited:

barmi12

New member
@marquinho @juanfedericogabriel ahh ezaz srácok pörögjön, már így is szebbé tettétek itt pár férfi estéit persze az enyémeket is. Bedobom már akkor a maximumot amivel én rendelkezem (vannak régebbi képeim is róla mert ezt a szexbombát én még régebbről ismerem)

Attachments

marquinho

New member
Sajnos tulsagosan sokat ker a tartalmakert az a bajom vele, ennyiert a kulfoldi celebek is megmutatjak mindenuk☹ Viszont a boraroson lehetett hozza jarni masszazsra es persze volt happy finish is nala, a szama meg most is megvan de szerintem az csak a “ceges” telefonja volt nem a privat

barmi12

New member
@marquinho Igen rengeteget kér, szóval abba lehet bízni csak hogy egy ügyes hacker feltöri és tőle meg lesz, nem tudom ki tud ennyit fizetni a képeiért meg a videóiért.
A happy finish csak tippeled vagy valakitől tudod hogy tényleg volt nála? Mert ha igen jöhet a száma, bármennyi is az a happy finish nála nagyon megérné :p Én anno csak mögötte álltam egy jegy automatánál, hát annyit mondhatok az a segg nem csak jól beállított képek miatt ilyen :p

Toxys

New member
Approved
Szia! Csak szeretném kérdezni megvagy e már a szexy lili képeivel meg ilyenekkel? :) mert ha igen szolj és cseréljünk akkor tartalmat ahogy mondtam! :)
Azóta már megtaláltam a leakelt képeket/videókat róla úgyhogy kösz, nem :LOL: