@Hidan69
Szia! valamerre láttam hogy írtál kommentet az Izso Fanni kérésemhez, de valamiért leszedték. Biztos nem szeretika nem angol kommenteket.
Sajnos azóta se tudtam róla szerezni az a baj kurva sokat kér a képeiért meg a videókért

(
Pedig amúgy megérné, még élőben is láttam egyszer a csajt olyan 2-3 éve a Keletinél előttem állt közvetlen miközben a Keletinél sorban álltam a jegyért.
Nagyon brutális csaj élőben is olyan segge és melle volt hogy nem lehetett nem nézni, vadító. Én is remélem hogy valaki azért majd megszán minket velük.
Szeretnélek megkérni valamire és én se lennék hálátlan érte. Van ez a csaj:
You must be registered for see links
Imádom de nekem nincs instagram fiókom nulla követőset meg nem fogad el mert az övé privát. De ha normális instagramod van elfogad mert igy is rengeteg követője van. Nagyon szeretném megszerezni az eddig ott összejött videóit meg képeit (jó pár nekem is megvan de régóta nem tudtam újakat szerezni amióta pirvát az instagrammja) Ha lenne kedved és emgkérhetlek rá megtudnád neekm szerezni a képeit meg a videóit? Ha igen akkor én fel tudom ajánlani Hunter_V90 onlyfansos képeit, itt az egyik oldala:
You must be registered for see links
kicsit régebben voltam nála feliratkozó egy hónapig és addig összeszedtem mindent amit tudtam. Mindenét megmutatja mell mellbimbó punci segg, ha esetleg érdekelne akkor én meg ezeket külndeném el neked

Válaszodat köszönöm!