OnlyFans מתחזות באונליפנס

anonimi9

Well-known member
Approved
^שאף אחד לא יענה לבן זונה הזה יותר^
גם אחרי שחשפו אותן הוא ממשיך לומר שהן אמיתיות ומקוריות, חרטא אין לו קשר אליהן
אפשר גם לדווח לו על התגובות בתקווה שיסגרו לו את החשבון
Mr. sexy my ass

Mr. Sexy

Well-known member
Approved
And I understand that you decided to blame someone just because he says so and so. listen I don't know who this Omer is that you are looking for, I don't know what his story is. But I'm also a normal person who joined this fucking website to kill some time. You are more propaganda than you think.

Dannyboya

Active member
Approved
Ironic hearing the word propaganda coming from you, don't you think? The fact that your here every day try to prove ur self innocent when everyone already know that ur that Omar guy… pathetic

Mr. Sexy

Well-known member
Approved
Ironic hearing the word propaganda coming from you, don't you think? The fact that your here every day try to prove ur self innocent when everyone already know that ur that Omar guy… pathetic
I have no fucking idea who is that Omar guy. Stop bothering me. I just saying the fact. From all what I see, you are all bunch of losers who can’t kiss any girl

Lior1231

Well-known member
Approved
הבחורה האמיתית ששחף הזאת מתחזה אליה זאת בעצם מי שמפעילה את העמודים האלה
היא ישראלית שגרה במקסיקו והיא חברה של הבחורה האמיתית שמאחורי שיר בן ארי שהיא מאה אחוז לא ישראלית

Green-go

Well-known member
Approved
הבחורה האמיתית ששחף הזאת מתחזה אליה זאת בעצם מי שמפעילה את העמודים האלה
היא ישראלית שגרה במקסיקו והיא חברה של הבחורה האמיתית שמאחורי שיר בן ארי שהיא מאה אחוז לא ישראלית
בואו נפיל את הקחבות האלה

Dannyboya

Active member
Approved
And I understand that you decided to blame someone just because he says so and so. listen I don't know who this Omer is that you are looking for, I don't know what his story is. But I'm also a normal person who joined this fucking website to kill some time. You are more propaganda than you think.
Yeah because you are Justin biber. Look at ur pathetic ass so obsessed with this forum, reacting to every comment after 10 min, bruh so lonely that he refresh the forum to find some nudes.. get a lofe u poor virgin

anonimi9

Well-known member
Approved
חבר'ה יש מצב מצאתי את מי שמפעיל את כל החרא הזה
כמו שרשמו מקודם, זה הפרופיל של המקורית של שיר בן ארי

ובחברים שלה יש רק ישראלי אחד

עכשיו קבלו קטע, יש את הכוכבת פורנו הזאת שהיא המקורית של אודיה סולטן

מסתבר שהיא עוקבת אחריו ולא רק היא
גם המקורית של שחף אלמוג

וגם אמריקאי ממוצא ישראלי שעבד עם כל מיני אתרי פורנו ומכיר אישית את המקורית של מיכל ברזי
ואיזה קטע, גם הוא עוקב אחרי מלא פייקים והמקוריות שלהם

משהו אומר לי שמצאתי את הבן שרמוטה

View attachment 6771471 View attachment 6771470 View attachment 6771469
איזה קטע, מפה לשם העומר הזה לא בחברים של הביאנקה הזאת יותר בפייסבוק :ROFLMAO:
וגם באינסטגרם הוא איבד 8 עוקבים. המקורית של אודיה סולטן, המקורית של שחף אלמוג ולכו תדעו איזה עוד מקוריות/פייקים הורידו עוקב ככה פתאום
Screenshot_20240505_031248_Instagram.jpg

Last edited:

Mr. Sexy

Well-known member
Approved
Yeah because you are Justin biber. Look at ur pathetic ass so obsessed with this forum, reacting to every comment after 10 min, bruh so lonely that he refresh the forum to find some nudes.. get a lofe u poor virgin
Look at yourself in the mirror of your stinky toilet and see that you are the F virgin here, loser

Lior1231

Well-known member
Approved
איזה קטע, מפה לשם העומר הזה לא בחברים של הביאנקה הזאת יותר בפייסבוק :ROFLMAO:
וגם באינסטגרם הוא איבד 8 עוקבים. המקורית של אודיה סולטן, המקורית של שחף אלמוג ולכו תדעו איזה עוד מקוריות/פייקים הורידו עוקב ככה פתאום
View attachment 6843177
גם הוא ממקסיקו.. מעניין

anonimi9

Well-known member
Approved
חבר'ה יש מצב מצאתי את מי שמפעיל את כל החרא הזה
כמו שרשמו מקודם, זה הפרופיל של המקורית של שיר בן ארי

ובחברים שלה יש רק ישראלי אחד

עכשיו קבלו קטע, יש את הכוכבת פורנו הזאת שהיא המקורית של אודיה סולטן

מסתבר שהיא עוקבת אחריו ולא רק היא
גם המקורית של שחף אלמוג

וגם אמריקאי ממוצא ישראלי שעבד עם כל מיני אתרי פורנו ומכיר אישית את המקורית של מיכל ברזי
ואיזה קטע, גם הוא עוקב אחרי מלא פייקים והמקוריות שלהם

משהו אומר לי שמצאתי את הבן שרמוטה

View attachment 6771471 View attachment 6771470 View attachment 6771469
זכור לי שראיתי גם בפייסבוק של העומר הזה שהוא משחק פוקר
באתי להיכנס ולעשות צילום מסך ואני קולט שהוא נעל את הפרופיל חחח
ואת האינסטגרם סגר לגמרי
Screenshot_20240506_225750_Facebook.jpg

maxmad547

New member
חחחח נראה שהמפעיל של המתחזות האלה ממש נואש לאחרונה שהוא אשכרה עושה להן פרסומת ממומנת.
זה גם אומר שאת כולן מפעיל אותו בן אדם כי כל זה קפץ לי ביום אחד באינסטגרם.
לי אישית זה מתחיל להימאס ואני מתחיל לדווח עליהן ואני מבקש שתדווחו גם.
הולכים לפרופיל של המקורית, שמים לה עוקב, הולכים לפרופיל של המתחזה ומדווחים שהיא מתחזה למישהו ספציפי.

אודיה סולטן -
מתחזה של -

נור סלמאן -
מתחזה של -

Michal Bazri -
מתחזה של -

רומי ברקן -

מתחזה של - - מוסיף צילום מסך כי הפרופיל פרטי

זהו פחות או יותר, לא מכיר את המתחזות האחרות של אותו מפעיל כמו שחף אלמוג או עמית שרעבי, מוזמנים לפרסם גם.
אגב, כמובן שהם יפתחו משתמשים חדשים בעתיד.
View attachment 6424596 View attachment 6424597 View attachment 6424598 View attachment 6424602 View attachment 6424599 View attachment 6424600 View attachment 6424601 View attachment 6424603
לגבי אודיה סולטן וגסיקה ג'סיקה זה היה שם במה שלה בפורנו...