נראה כאילו הוא חלק מזהמה אתה מגונן?
לא אתפלא אם אתה חלק מהקנוניה הזו
You didn’t read what I wrote to him.נראה כאילו הוא חלק מזה
מי אמר דבר כזה יא טיפשYou didn’t read what I wrote to him.
I think what he tried to tell us that there is no Israeli girls that have onlyfans. He thinks Agam Yifrach is fake.
You.מי אמר דבר כזה יא טיפש
מכיר את האתר גם אנימחיפשתי אותהיש אתר בשם
Pimeyes
אתר מצוין לזיהוי פנים. שמתי שם תמונה של שחף אלמוג, וזה מצא לי כל מיני לינקים לאתרים עם תמונות של הבן אדם האמיתי כנראה. הסיבה שאני אומר כנראה היא כי הלינקים חסומים. זה עולה 29 דולר לחודש לפתוח את זה, ואני לא מתכוון לשלם את זה.
יש שם תמונות שלה מאיזה אתר שהיא דיגמנה בו מדים של קבוצות כדורגל. היא כנראה ארגנטינאית או ספרדיה.
יכול להיות שבלינקים האלה כתוב השם האמיתי שלה. יש לינקים שמובילים לתמונות שלה באתר ספרדי של מדים של קבוצות כדורגל, ויש לינקים לאתר של דירוג כפות רגליים. אבל זה עולה כסף ואני לא מתכוון לשלם את זה. יש כל מיני פורומים ואתרים שאנשים יכולים לזהות שם. שאלתי באחד לגביה, אבל לא קיבלתי תשובה.מכיר את האתר גם אנימחיפשתי אותה
אבל היא אוהדת של דורטמונד
אם רק היינו יכולים למצוא את המקור שלה
מה שלא ברור לי עם רומי ברקן הוא מה השם האמיתי שלה, ראיתי אותה תחת השםחחחח נראה שהמפעיל של המתחזות האלה ממש נואש לאחרונה שהוא אשכרה עושה להן פרסומת ממומנת.
זה גם אומר שאת כולן מפעיל אותו בן אדם כי כל זה קפץ לי ביום אחד באינסטגרם.
לי אישית זה מתחיל להימאס ואני מתחיל לדווח עליהן ואני מבקש שתדווחו גם.
הולכים לפרופיל של המקורית, שמים לה עוקב, הולכים לפרופיל של המתחזה ומדווחים שהיא מתחזה למישהו ספציפי.
אודיה סולטן -You must be registered for see links
מתחזה של -You must be registered for see links
נור סלמאן -You must be registered for see links
Michal Bazri -You must be registered for see links
רומי ברקן -You must be registered for see links
You must be registered for see links
מתחזה של -You must be registered for see links- מוסיף צילום מסך כי הפרופיל פרטי
זהו פחות או יותר, לא מכיר את המתחזות האחרות של אותו מפעיל כמו שחף אלמוג או עמית שרעבי, מוזמנים לפרסם גם.
אגב, כמובן שהם יפתחו משתמשים חדשים בעתיד.
View attachment 6424596 View attachment 6424597 View attachment 6424598 View attachment 6424602 View attachment 6424599 View attachment 6424600 View attachment 6424601 View attachment 6424603
קראת את ההודעות הקודמות? אתה הבן אדם המי יודע כמה שאני צריך להסביר לו שוב.מה שלא ברור לי עם רומי ברקן הוא מה השם האמיתי שלה, ראיתי אותה תחת השם
Sara turner
וגם תחת השם
Kayla pierce
באינסטגרם תחת השם האחרון ממש כתוב השם רומי בתיאור של העמוד....
בכל אופן אם למישהו יש תוכן מהאונלי שלה אשמח לקבל
אוקיי אבל היא עדיין ממש שווה, החלק השני של השאלה הוא איפה אפשר להשיג תוכן שלה? מן הסתם באונלי זה יקר רצח ולא שווה את זהקראת את ההודעות הקודמות? אתה הבן אדם המי יודע כמה שאני צריך להסביר לו שוב.
שרה טרנר זה שם במה שקיבלה באיזה אתר בחול
רומי ברקן זה שם של פייק שמפעיל ישראלי שנמצא איתה בקשר
השם האמיתי זה קיילה
לא יודע כבר מה הולך שם עם השמות בפרופיל האמיתי כי היא העלתה ומחקה שוב, אבל אותו דבר לגבי המקורית של אודיה סולטן.
מי שמנהל להן את הפייקים מהארץ אמר להן לרשום את השם של הפייק בפרופיל המקורי בקטן כי הם ידעו שבסופו של דבר מישהו ימצא את האמיתית.
ואז באים אנשים כמוך וזה אשכרה מצליח לבלבל אותם
אתם מקצוענים אחד אחד
אבל יש אתגר אחד שאף אחד לא מצליח ואני יודע בוודאות שהיא מזויפת
Shahaf almog מי מוצא את המקור
מה הבעיה תקבעו תור לקעקוע אצל שחף אלמוג
שמע אתה אחד הגברים באמאYou must be registered for see links