en azt hittem idaig csak itt leakelik. a vegen meg jobban belekell asnom magam az internet rejtelmeibemár rég fent vannak, az más kérdés hogy te nem tudod holde ezzel nincs is baj majd ha normálisan kéred talán valaki belinkeli neked
en azt hittem idaig csak itt leakelik. a vegen meg jobban belekell asnom magam az internet rejtelmeibemár rég fent vannak, az más kérdés hogy te nem tudod holde ezzel nincs is baj majd ha normálisan kéred talán valaki belinkeli neked
Igen eddig "csak leakelte" mindenki, majd megjelentek a gyilkosgizi666 féle c-typeok és ez lett belőleen azt hittem idaig csak itt leakelik. a vegen meg jobban belekell asnom magam az internet rejtelmeibe![]()
szar vagy kaka fej
éh már akkor láttam az uj képeket amikor te még meg sem születtél
amugy is te csak a képeket nézheted én meg nagyba kezelgetem ninettát élőbe
A helyesírása, meg a mondatszerkesztése alapján erősen cickány hatást kelt a kis nyomi.ha ez így lenne akkor nem kunyerálnál itt képeket mint egy pincsikutyaaz írásmódod alapján nem vagy több 13 évesnél legalábbis az értelmi szinted biztos megragadt annál a kornál. Ha meg tévedek akkor elég szomorú hogy nincs 2000 forintod egy hónapra amit subra költesz. El kellene költözni már anyucitól és munkát keresni nem gondolod?
Attól még hogy neked fáj az igazság és 40 évesen a szüleiddel élsz és nem telik egy 2000 forintos subra hát ez van el kell fogadni és kész. El kell menni dolgozni és nem a blahán kéregetni a tesókkal. Továbbá ahhoz képest hogy te nevetni jársz ide, úgy kikeltél magadból mint egy 6 éves kislány aki nem kapott csattogós lepkét a búcsúba. Most akkor mégse nevetni jársz ide?micsoda Szleng C tájp , ezzel el is árultad az életkorodat te geci fej kb 20-25 közti kis buzi gyerek vagy nekem te nem pofázol megértetted
Most miért vagy ilyen agresszív? Már nem nevetni jársz ide?te kibaszott fogyatékos vagy, remélem sose lesz csajod
Ez már nagyon erőltetett sajnoste skizofrén kurva az előbb még azt irtad 13 éves vagyok , aztán meg már hogy 40 akkor döncs már el te matek zseni geci
mostantol te ide nem írhatsz semmit csak a linket küldheted még ma éjfélig fent legyen kegyeg az óra te gyászos geci
dis cord link van még? ha igen kérnék egyet. Köszi
Kaphatnék egy új linket? Előre is köszi!![]()
mi a kód?You must be registered for see links