1. azokat NEM te töltötted fel csak ctrl-c ctrl-v vel bemásoltad az ÉN linkem (ami már nincs többé)
2. az elmúlt 2 hétben töltöttem fel képeket (olyat is ami nincs itt) csak egy értelmes fórumra, és nem ide ahol a 10 éves vérpistikék 2 forti mecs között kommentelnek
3. kb 2 hétig volt 3$ a sub ha nincs 1000ft od a subra ne kéregess kussolj és várj amíg valaki megosztja feled INGYEN amiért Ő FIZETETT!!!!
4. Rizard postja alatt nem látom hogy megköszönted volna, olyan nehéz megnyomni azt a like gombot?
5. látom a magyar nyelv még mindig nem megy
Nem kell válaszolnod úgysem fogom látni most voltam itt utoljára, félek tőle hogy az utcán sétálva egyszer csak megjelenik előttem egy rámpafalrámpafalrámpafalrámpa és megdobálnak víbákkal.
@Rizard ez a topic már rég elesett privátban elküldöm egy normális oldal linkjét gyere át oda!
Szeretném megköszöni az eddig tevékenységeidet ráadásul mindazoknak akik tettek a jó közösségért valamit! Tudom nehéz, de az arra nem méltó személyeket észre sem kell venni. Ha te vagy bárki más tudna egy másik linket vagy elérhetőséget akár most vagy valamikor a jövőben szolgálni, azért mérhetetlenül hálás lennék!