You must be registered for see links
Mai usor cu laba baietii
Ești un mare domn. Multă sănătate Bro!You must be registered for see links
Mai usor cu laba baietii
multumim. vad ca in continuare posteaza numai poze din astea soft. da atunci care-i faza cu pozele de nu stiu cate $ unde scrie pussy play si din astea ) numai povesti?You must be registered for see links
Mai usor cu laba baietii
Links expiredPics: 138
Videos: 8
Problema este ca te abonezi la OF ei, iei abonamentul cel mai scump, si constati ca în afara de tatze nu arata nimic. Pe urma începe sa iti trimita in privat poze sau filme pe care trebuie sa le cumperi separat. Și asa te agata sa lași multe sute bune. Devine politicoasa dar fără sa plătești extra nu primești mai nimic. Și sunt sigur ca alții lasa și mii. Probabil ca în privat se întâmplă niște lucruri dar de banii aia iti iei 2-3 curve sa le futi bine odată. Deci nu merita. Iar cei care chiar plătesc (ca sigur sunt) nu cred ca ajung pe forumurile astea vreodată.multumim. vad ca in continuare posteaza numai poze din astea soft. da atunci care-i faza cu pozele de nu stiu cate $ unde scrie pussy play si din astea ) numai povesti?
corect. Pai ea e singura la care m-am abonat vreodata, o luna si am constatat ca nici macar pozele pe care le aveam eu nu erau pe feed ) deci cine stie cat a cerut si pe alea.Problema este ca te abonezi la OF ei, iei abonamentul cel mai scump, si constati ca în afara de tatze nu arata nimic. Pe urma începe sa iti trimita in privat poze sau filme pe care trebuie sa le cumperi separat. Și asa te agata sa lași multe sute bune. Devine politicoasa dar fără sa plătești extra nu primești mai nimic. Și sunt sigur ca alții lasa și mii. Probabil ca în privat se întâmplă niște lucruri dar de banii aia iti iei 2-3 curve sa le futi bine odată. Deci nu merita. Iar cei care chiar plătesc (ca sigur sunt) nu cred ca ajung pe forumurile astea vreodată.
Acelasi lucru l am facut si eu, bro. Nu arata mai nimic, contentul de pe wall este 0 nuditate, iar contentul pe care ti-l livreaza in privat costă destul de mult, daca n ai o obsesie cu ea, nu ar merita sa cumperi ceea ce oferă. Adica poate sa ajunga la valori de cateva sute din contentul pe care ti-l trimite in privat, adica 2-3 poze cand isi arata o țâ#ă, iar la postarile care, cateva, adunate ar valora mii, nu se stie ce arata. Pe de alta parte, ce as vrea sa zic prin aceasta postare a mea, uimitor la ce nivel au ajuns si romancele cu OFul, sa poti face atatia bani, la modul multi bani doar din cateva postari. Easy money pt femei, in conditiile in care tara noastra e in situatia in care e, adica lvl 999 saracie.corect. Pai ea e singura la care m-am abonat vreodata, o luna si am constatat ca nici macar pozele pe care le aveam eu nu erau pe feed ) deci cine stie cat a cerut si pe alea.
Daaaaaa. Si sa le mai aud ca e greu sa fii femeie ))Pe de alta parte, ce as vrea sa zic prin aceasta postare a mea, uimitor la ce nivel au ajuns si romancele cu OFul, sa poti face atatia bani, la modul multi bani doar din cateva postari. Easy money pt femei, in conditiile in care tara noastra e in situatia in care e, adica lvl 999 saracie.
Cu 100e tot iei o curva bună la hotel dar măcar fwtiAcelasi lucru l am facut si eu, bro. Nu arata mai nimic, contentul de pe wall este 0 nuditate, iar contentul pe care ti-l livreaza in privat costă destul de mult, daca n ai o obsesie cu ea, nu ar merita sa cumperi ceea ce oferă. Adica poate sa ajunga la valori de cateva sute din contentul pe care ti-l trimite in privat, adica 2-3 poze cand isi arata o țâ#ă, iar la postarile care, cateva, adunate ar valora mii, nu se stie ce arata. Pe de alta parte, ce as vrea sa zic prin aceasta postare a mea, uimitor la ce nivel au ajuns si romancele cu OFul, sa poti face atatia bani, la modul multi bani doar din cateva postari. Easy money pt femei, in conditiile in care tara noastra e in situatia in care e, adica lvl 999 saracie.
SpamPics: 121
Videos: 5
Full
Nu vrea sa ne arate si noua deloc pasaYou must be registered for see links
Pics: 78
Videos: 10
Full