Zdjęciem? Zarzuć screenaPochwaliła się zdjęciem na of, że z jakimś kolesiem się pieprzyła to może coś więcej wrzuci z tego
No ja tak samo ja obserwuje odkad byla ladna slodka i naturalna, teraz dobre kurwiszcze z niej wyroslo ale coz, jakos dorabiac trzeba. Takze za filmik bylbym wdzieczny mimo copowiem tak, dzisiaj z czystej ciekawosci wykupilem sobie ten nowy filmiki gdzie niby pokazuje dupe i cipke nago, i jestem zdegustowany poziomem tego xD
jak ktos chce, to w wolnej chwili wrzuce, aczkolwiek jest to filmik w stylu zdjecia w ktorym wypina tylek (w tym hotelu), tylko troche kreci nim a z tylu siedzi jakis gosc na kompie XD
obserwuje laske od momentu jak zaczela byc fitnesiara, i jestem popd wrazeniem jak szybko mozna sie stoczyc![]()
Jak widać szybko jej to poszłopowiem tak, dzisiaj z czystej ciekawosci wykupilem sobie ten nowy filmiki gdzie niby pokazuje dupe i cipke nago, i jestem zdegustowany poziomem tego xD
jak ktos chce, to w wolnej chwili wrzuce, aczkolwiek jest to filmik w stylu zdjecia w ktorym wypina tylek (w tym hotelu), tylko troche kreci nim a z tylu siedzi jakis gosc na kompie XD
obserwuje laske od momentu jak zaczela byc fitnesiara, i jestem popd wrazeniem jak szybko mozna sie stoczyc![]()
Co do obserwowania to również pamiętam ją z przed 6-8lat i tak jak ktoś napisał była słodka dziewczyną, ale nie mi/nam oceniać co wyprawia ;D fakt faktem,nie spodziewampowiem tak, dzisiaj z czystej ciekawosci wykupilem sobie ten nowy filmiki gdzie niby pokazuje dupe i cipke nago, i jestem zdegustowany poziomem tego xD
dziala komus ? bo mi nieYou must be registered for see links
Wrzuć może na gofile albo coś innegoYou must be registered for see links
O czlowieku ;D ile to kosztowało i jak się nazywa na OF?jak dla mnie płacenie jej za cokolwiek jest stratą kasy