ieliksi?vai kadam citam ir?varbut hihi
ieliksi?vai kadam citam ir?varbut hihi
Liels paldies
Gadījumā nestrādā airBaltic par stjuarti?Kas shitaa bija>??kautkur redzeet baigi,nebija te vinjas foto?
TG latviesupersiks arī kkas irLiels paldies
Cik zinu par mauku straadaa visu muuzhu,tagad es atcerejos kur redzetaGadījumā nestrādā airBaltic par stjuarti?
airboltikaa jau knapi 1k uz rokas saņem. tad jau loģiski ka vieglāk reizi nedēļā nomaukot, jo pisties tāpat gribas.Cik zinu par mauku straadaa visu muuzhu,tagad es atcerejos kur redzeta
air balticaa jau gadiem nav nav redzetas simpatiskas stjuartes,a ir citaas kompanijaas arii,vienas cuukas,nezinu kursh dalbajobs to kastingu tur riko,vainu vinjiem tik maz maksaa ka simpatiskaas labaak pezhu tirgo nekaa stjuartee
viņa ir tviterī ļoti gari rakstījusi kā labi pelna bez kailuma, bet nevienai neiesaka onļiku. pieņemu, ka pupi tur nav, nerunājot nemaz par ko vairāk.Supras protams arī ir laba lieta. Bet šeit ir arī citas lietas uz ko var paskatīties.![]()
nu, vienīgi nē, kad meksikānim bērnu piedzemdēja.Cik zinu par mauku straadaa visu muuzhu,tagad es atcerejos kur redzeta
airboltikaa jau knapi 1k uz rokas saņem. tad jau loģiski ka vieglāk reizi nedēļā nomaukot, jo pisties tāpat gribas.
[/QUOTE
a nu pa 1k pizdecs stradaat![]()
kautkadam nabagam /.ka atlida uz lv pizdu tirgot tagad?nu, vienīgi nē, kad meksikānim bērnu piedzemdēja.