Protams! PM!Evita Rozzana ir kādam moš?
Protams! PM!Evita Rozzana ir kādam moš?
Ieliec teAizsūtat kāds Aldim Gobzemam didrihsones video, citādāk šis savā romānā saka, ka viņa svētā Marija un nav filmējusi kā pisās
Man nav, bet atceros, ka kādā no iepriekšējiem forumiem bija ieliktsIeliec te
nu, mums jau nav kā pisas - tikai spoguļa priekšā sevi fočēAizsūtat kāds Aldim Gobzemam didrihsones video, citādāk šis savā romānā saka, ka viņa svētā Marija un nav filmējusi kā pisās
Aa tā bija bilde, man likās, ka video. Sorry.nu, mums jau nav kā pisas - tikai spoguļa priekšā sevi fočē
btw to bildi būtu interesanti iemest Pimeyes, lai apstiprina ir vai nav.
tak dalbajobs tas gobzems, chalis publicee vecu contentu ar visiem un cilveeki domaa, ka vinsh nereaalaakais exposotaajs
Pa lielam visur figurē tikai +/- 4 bildes ar Bokāni,bet redz ir vēl daudzas citas un arī gribētu redzēt tās, vairāk kur lejasdaļu var redzēt...tak dalbajobs tas gobzems, chalis publicee vecu contentu ar visiem un cilveeki domaa, ka vinsh nereaalaakais exposotaajsDDD shitie visi suudi pa internetu gadiem jau rotee un visiem ir briivi pieejami gan sheit, gan citur
Arī neatteiktos.Pa lielam visur figurē tikai +/- 4 bildes ar Bokāni,bet redz ir vēl daudzas citas un arī gribētu redzēt tās, vairāk kur lejasdaļu var redzēt...![]()
Tas jau atkal izklausās no serijas, man ir, es būt kruts. Ja jau viss tik brīvi piejams, tad bildes/linkus studijā. Citādi tukša iršana un Gobam ir kontents kurš ne sūda nav visiem pieejams.tak dalbajobs tas gobzems, chalis publicee vecu contentu ar visiem un cilveeki domaa, ka vinsh nereaalaakais exposotaajsDDD shitie visi suudi pa internetu gadiem jau rotee un visiem ir briivi pieejami gan sheit, gan citur
neesmu redzeejis pilniigi neko, kas nebuutu pieejams shajaa forumaa, peedeejais piemeers bija katy tindermark, kuru vinsh ''nereaali exposoja'' un kuras content ir briivi pieejams sheit linkos, huina tas gobzems ir ))Tas jau atkal izklausās no serijas, man ir, es būt kruts. Ja jau viss tik brīvi piejams, tad bildes/linkus studijā. Citādi tukša iršana un Gobam ir kontents kurš ne sūda nav visiem pieejams.
Tas, ka dalbajobs , tas jātak dalbajobs tas gobzems, chalis publicee vecu contentu ar visiem un cilveeki domaa, ka vinsh nereaalaakais exposotaajsDDD shitie visi suudi pa internetu gadiem jau rotee un visiem ir briivi pieejami gan sheit, gan citur
A kā otrai vārds??Lai nav galīgi sausi, visiem pieejamās:
View attachment 6068661 View attachment 6068662 View attachment 6068663 View attachment 6068664