lai nav jāmokās meklējotYou must be registered for see links
You must be registered for see links
bet kā jau te iepriekš rakstīja, 90% toč nav no lv, mums vienkārši ir labs VPN piedāvājums
lai nav jāmokās meklējotYou must be registered for see links
vislabākais VPN piedāvājums būtu, ja ieietu lapā un tajā uzrādītu, kuriem profiliem ir bloķēta Latvijalai nav jāmokās meklējot
You must be registered for see links
bet kā jau te iepriekš rakstīja, 90% toč nav no lv, mums vienkārši ir labs VPN piedāvājums
Nice, varbut kadam ir vel kads vecais kontents?No šīs ir kas vairāk? Agrāk privāti sūtīja. Tagad neatbild View attachment 5636205 View attachment 5636204
Ir kāda bilde kur seja redzama, pēc auguma liekas simpātiskaNo šīs ir kas vairāk? Agrāk privāti sūtīja. Tagad neatbild View attachment 5636205 View attachment 5636204
Šiii kaut kur redzētaNu ko vīri? Iepriecinam ziemīšos viens otru. Saliekam kaut ko.
vari man uzrakstit man ir bet privatiEmperas privātie faili nav? Senāk klejoja forumos. Pati sūtīja par samaksu
Man tā liekas ka man viņa kkad sen sen atpakaļ bija sūtījusi kaut ko paskatīšos vai ir palicisNo šīs nevienam nekā nav?
tad padalies, nevis turi zem pimpjādas
Ļoti uzlabotu dienu!Man tā liekas ka man viņa kkad sen sen atpakaļ bija sūtījusi kaut ko paskatīšos vai ir palicis
Kā šitai snaps?Zinu,ka 100 punkti te vēl kādam ir šī te. Papildinam,un saliekam to kas ir jums no šīs.
Ko vietā liksi šeit?tad padalies, nevis turi zem pimpjādas
izskatās interesanta - varbūt Tev vēl kaut kas no viņas ir aizķēries?Zinu,ka 100 punkti te vēl kādam ir šī te. Papildinam,un saliekam to kas ir jums no šīs.
.izskatās interesanta - varbūt Tev vēl kaut kas no viņas ir aizķēries?
Ir iespēja ar Tevi sazināties privāti? Tg vai mega?Ir protams,ka ir. Diezgan daudz. Bet nu tev kā jaunam memberam pašam jāsaliek kaut kas pirms gaidi no citiem vēl.