Es šeit raksti ,te.Ar admina palīdzību ja iedos adresi tad būs jāmaksā 180€ abonēšanas maksa
Nu nēesmu gan no tās pusesIr, tagad no Cēsīm vai Siguldas apkārtnes
Es zinu,kas Tu esi!Šis bildes tika sūtītas tikai 1 personai!Kādam ir kaut kas no šī dāmas?
Ar melniem matiem,nu man par Jelgavnieci ir info!!!Ja tā ir tā pati!Ar S burtu!Ir redzēts, ka reklamējās. Bet sludinājumos nekas konkrēts. Būtu interesanti redzēt vēl kādus foto no viņas
Man interesē Ināra no Līgatnes,Sintija no Siguldas,aiziet džeki!Man ļoti vajag!Tai Jelgavniecei īstais vārds sākas ar "I"burtu,varu būt noderīga Jums.Here we go again.
Nelecies daudz savādāk sametisu red ko tad darīsi?Es zinu,kas Tu esi!Šis bildes tika sūtītas tikai 1 personai!
Es gribu info par InāruNelecies daudz savādāk sametisu red ko tad darīsi?
kādam vajadzēja Dobelnieces arī?
Neturi pūru lādē, liec iekšā. Iepriecini mūs visus džekus!Nelecies daudz savādāk sametisu red ko tad darīsi?
Un? Mani tas neuztraucEs zinu,kas Tu esi!Šis bildes tika sūtītas tikai 1 personai!
Nekautrējies, met tik iekšā, varbūt tur nekā īpaša nemaz nav.Nelecies daudz savādāk sametisu red ko tad darīsi?
Nu normāls esi?Labāk ,man iedot info par tām meitenēm,ko es prasu,būšu vismaz priecīga,ne jau nelaimīga.Nekautrējies, met tik iekšā, varbūt tur nekā īpaša nemaz nav.
Lai vismaz redzam iemeslu kādēļ ik pa laikam viss pazūd un sāk no sākuma taisīt.
Jūtu tikai tukšu diršanu. Pagaidām neko lietderīgu no tavas puses neesmu redzējis.Nu normāls esi?Labāk ,man iedot info par tām meitenēm,ko es prasu,būšu vismaz priecīga,ne jau nelaimīga.
Es esmu daudz lietderīgāka nekā domājat Jo man ir info par daudzām,bet Jums tak nevajagot.