You must be registered for see links
Kādam ir Pimeyes? Varbūt var pārbaudīt šo.
rausi kulakā uz AI bildi?Tā ir tā Tofika ģenerētā Selma?
Vai vari iemest telegram grupu?Tā telegram grupa gavno. Tur reāli tas pats,kas te un tas pats,kas Mega grupā. Visur viss iet uz rinķi..![]()
Mani izmeta no viņas,tapēc nevaru.Vai vari iemest telegram grupu?
Kaut kur iepriekšējās lapās bija links btw.Vai vari iemest telegram grupu?
ko noziimee ''izskataas, ka vareetu'' ?? pamodies un izdomaaji vai kaa?Šīs trīs izskatās ka varētu piepelnīties ar savu ķermeni(eskorts vai bildes tirgo) kādam no jums nav personiska pieredze?
Nu nezinu gan..Aivai moš ir kkas,bet nav dzirdētsŠīs trīs izskatās ka varētu piepelnīties ar savu ķermeni(eskorts vai bildes tirgo) kādam no jums nav personiska pieredze?
Nu par aivu es zinu ka viņa jau no 14 gadiem ar seksu nodarbojās, kad mācijās ģimnāzijā daļa klases pārgāja viņai pāri, savlaik arī omeglē cičus un pežu rādija video čatos. Neticu ka tagad ir svētā ganjau ir kādas kailfoto vai video arī tagad tikai nav noklīdušas internetā.ko noziimee ''izskataas, ka vareetu'' ?? pamodies un izdomaaji vai kaa?
šausmas, "jau no 14 gadiem ar seksu nodarbojas"! Kā teiktu Elita Veidemane, pretīgi!Nu par aivu es zinu ka viņa jau no 14 gadiem ar seksu nodarbojās, kad mācijās ģimnāzijā daļa klases pārgāja viņai pāri, savlaik arī omeglē cičus un pežu rādija video čatos. Neticu ka tagad ir svētā ganjau ir kādas kailfoto vai video arī tagad tikai nav noklīdušas internetā.
nanija tik mēdz radit savu pakaļu iespīlētos legingos un nipeļus caur topiņu (publiski) bet seja un augums ir tads kar ko varētu arī maksāt. un par to madaru tur tā nekāda info nav, tikai viens čalis kas viņu zin ir teicis, ja esi gatavs 1000 eiro viņas kontā ielikt tad nakti kopā pavadīs.
Madara liekas diezgan puritāniska, varbūt vienkārši meitene ir zelta racējaNu par aivu es zinu ka viņa jau no 14 gadiem ar seksu nodarbojās, kad mācijās ģimnāzijā daļa klases pārgāja viņai pāri, savlaik arī omeglē cičus un pežu rādija video čatos. Neticu ka tagad ir svētā ganjau ir kādas kailfoto vai video arī tagad tikai nav noklīdušas internetā.
nanija tik mēdz radit savu pakaļu iespīlētos legingos un nipeļus caur topiņu (publiski) bet seja un augums ir tads kar ko varētu arī maksāt. un par to madaru tur tā nekāda info nav, tikai viens čalis kas viņu zin ir teicis, ja esi gatavs 1000 eiro viņas kontā ielikt tad nakti kopā pavadīs.
Cik zinu tad cietumāKāds varbūt zin kas tā tāda?