Ha rak még ki képet, fogod update-elni az erome linket?Tessék:
You must be registered for see links
Én csak megosztottam "statrd" feltöltését a:Ha rak még ki képet, fogod update-elni az erome linket?
Ha megnézed látod hogy egyik képén amit feltett van 50 like, azaz annyi feliratkozója tuti van már.Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz ez még olcsóbb is.
Szerintem nem, mivel ami volt az is törlésre került.Ha rak még ki képet, fogod update-elni az erome linket?
Mind1, instáján merészebb képek vannak, mint az only-án, basszus.Szerintem nem, mivel ami volt az is törlésre került.![]()
66 like van most a legtöbb like-ot kapott képén, tehát minimum ennyi feliratkozója biztosan van, de biztosra veszem, hogy nem mindenki like-olja a képeit, aki fel van rá iratkozva. Lehet akár 80 vagy 100 subja is, azt nem fogjuk látni. Mindenesetre az OnlyFans 20%-ot vesz el minden feliratkozás árából, úgyhogy Bogi csak 80%-ot tart meg. Az pedig könnyen kiszámolható, hogy (66*30)*0,8=1584 dollár, ami jelenlegi árfolyamon 478 ezer Ft.62 like, 8 kep eddig. tehat legalabb 62x 30$. Aminek legalabb felet lenyulja OF. Boginak el kell donteni, hogy bevallalosabb lesz-e es hosszutavon jol keres e ezzel vagy kapott szinte ajandekba par 100.000 Ft-ot es lassan ennyi is ...
66 like van most a legtöbb like-ot kapott képén, tehát minimum ennyi feliratkozója biztosan van, de biztosra veszem, hogy nem mindenki like-olja a képeit, aki fel van rá iratkozva. Lehet akár 80 vagy 100 subja is, azt nem fogjuk látni. Mindenesetre az OnlyFans 20%-ot vesz el minden feliratkozás árából, úgyhogy Bogi csak 80%-ot tart meg. Az pedig könnyen kiszámolható, hogy (66*30)*0,8=1584 dollár, ami jelenlegi árfolyamon 478 ezer Ft.
Hat ez siman mehet instara is, sajnos annyira semmitmondo ...Egy másik oldalról találtam új linket, ami még él jelenleg:
Ezeket rakja ki only-ra.
ha tényleg ezek mennek OF-re 30 dollárért, akkor ez pofátlan scam. Vagy írja az infóban, hogy semmi nudity, csak ruhás fotók?Egy másik oldalról találtam új linket, ami még él jelenleg:
Ezeket rakja ki only-ra.
Nem, semmit se ír ki az info-ba.ha tényleg ezek mennek OF-re 30 dollárért, akkor ez pofátlan scam. Vagy írja az infóban, hogy semmi nudity, csak ruhás fotók?