Evet yeni paylaşımları bekliyoruz
la bi siktir git adam gibi merak edip soruyorum cevap vereceğine atar yapıyor toynağını ssiktiğim malıbeğenmiyosan siktir git aq çocuğu bekleme yapma
lan göt soru sorduk adam gibi cevap ver dicem ama sende ne gezer ayak kişri yuıtmaktan beynine oksijen gitmiyor mal..Sürekli karılar gibi şikayet edenler bir sie gidin amklari. Biri destan birde yazmış aq malı
Seni ayri sorunu ayri sikerim oruspu evladilan göt soru sorduk adam gibi cevap ver dicem ama sende ne gezer ayak kişri yuıtmaktan beynine oksijen gitmiyor mal..
Hoşuna giden takip eder gitmeyen izlemez bu kadar basit.Selam arkadaşlar, yeni yayınlara ulaşabilen var mı?
Seveni vardır yoktur, anlamsız gelir, çekici gelir, itici gelir orasını bilemem. Ama herkes kendi haline kalsın. Hepimizin şurada yaptığı şey merakımızı giderip gitmek.
Başka bir forumda bir kaç kare fotoğraf paylaşmışlar, değişik bir şeyler deniyor sanırım sonunda![]()
Ellerine sağlık dostum...beklenen paylaşımlar geldi. Ancak gofile'den indirme yapamıyorum.rica etsem indirme imkanı sağlayan başka bir yolla paylaşabilir misin bunları?You must be registered for see links
Teşekkür ederim. Tekrar eline sağlık.Linkler benim değil, hepsinden indirme yapılabiliyor, sonrasında tekrar izlemek isteyen yedeğini alsın, yenilemem mümkün değil.