YouTubers Karolin Fişekçi

kingtheme79

Member
Approved
Delete
Attığım bütün linkleri tripod 55 denen zaat yüzünden kaldırıyorum bilginize artık bu site ye hiçbir şey atmam.

Last edited:

kingtheme79

Member
Approved
Pics: 66

Videos: 17

Full
Harbi ananı sikiyorlar oç ları şunları buraya koyup ananına bacınıza küfür ettirmek ten zevkmi alıyorsun onun bunun doğurduğu

okitoki

New member
Elim de Karolin Fişekci'nin son külotunu ve sütyenini çıkardığı video vardı buraya atacaktım ama tripod denen andaval bir paylaşımıma iftira attığı için bu video'yu ve bundan sonraki videoları kesinlikle burada paylaşmam artık imkansız şahsa tebriklerinizi iletirsiniz.
Kral şu videoyu dm den filan at bir yerden lütfen 1 haftadır bekliyoruz

thehel11

New member
Approved
oh
Elim de Karolin Fişekci'nin son külotunu ve sütyenini çıkardığı video vardı buraya atacaktım ama tripod denen andaval bir paylaşımıma iftira attığı için bu video'yu ve bundan sonraki videoları kesinlikle burada paylaşmam artık imkansız şahsa tebriklerinizi iletirsiniz.
ohoo kardeşim biri iftira atıyorsa 50 100 kişi beğeni atıyor buralar internet ortamı iftira atanda olur klavye delikanlılığı yapanda olur

hayydaari

Well-known member
Approved
Sen bu sitedekilere çok güzel kıyak yaptın. Bahsettiğin at yarağı gibi tipler maalesef her yeri kanser hücresi gibi sarmış durumda.senden ricam bunun gibi parazitler yüzünden kıymet bilenleri bir kenara atmaman.En azından başka bir yoldan ulaşmamızı sağlayabilirsin.şimdiden teşekkürler.