lordmanyak
New member
https://*iscord.gg/g7U5cWdC
d instead kf *
Join
d instead kf *
Join
מאיזה קבוצה?
מסכים איתך...אבל שכחת באיזה פורום אתה נמצא? לא תמצא פה פרופסוריםאח.. זה בנאדם בכל זאת דברו יפה לא מתאים
Nothing, only shitty people don't share materialWhat happened to the telegram group?!
הלוואילמישהו יש פה משהו על אורטל סנדרוסי? הבנתי היא אחת המתפוצצות באילת
יש גם את סהר זרביבחייב להיות, הבנתי היא מזדיינת מלא, אין מצב שאין למישהו משהו שלה
Instagram?יש גם את סהר זרביב
כמה אורגיות היינו נותנים בה חולת מין כזאת לא ראיתי מעניין אם יש דברים שלה
מטורפות אחי, לאורטל בדוק יש משהו, יצא לי פעם אחת לתת בא באילת ושמעתי מאנשים שהיא יכולה להזדיין איזה 40 פעם בשבוע ככה ברגועיש גם את סהר זרביב
כמה אורגיות היינו נותנים בה חולת מין כזאת לא ראיתי מעניין אם יש דברים שלה
חחחחחחחחחח רואים שזה משתמש שהיא עשתה הוא בטח רוצה שנעלה שיחות שהיא תדע מי מפיץ אנחנו לא ילדיםדחוף תראו את הכוס שלה כבר מה אתם מזיינים תמוח
מצאתי את הקישור ?Instagram?
היי אחי ערב טוב, ראיתי שפרסמת תמונות של הרבה ישראליות האמת פחות אכפת לי אבל התמונות של חן עדן יעקובי היא היום נשואה ויש לה ילד כל הסרטונים שלה נמחקו אינטרנט כי היא הגישה תביעה משפטית והיא גם נצחה אחי היא מתחת לגיל 18 אני ממליץ לך למחוק את זהאללה פיצוציייםםם
מי שלא שולח לנו בן זינה מניאק
חחחח התמונות שלה לעולם לא יימחקו .. תמיד מישהו ששמר אותם יפיץ בטלגרם מתישהו..היי אחי ערב טוב, ראיתי שפרסמת תמונות של הרבה ישראליות האמת פחות אכפת לי אבל התמונות של חן עדן יעקובי היא היום נשואה ויש לה ילד כל הסרטונים שלה נמחקו אינטרנט כי היא הגישה תביעה משפטית והיא גם נצחה אחי היא מתחת לגיל 18 אני ממליץ לך למחוק את זה
אמא לתת לה ביס
באמא ? אני מגיע לבש שבוע הבא מה לא נביא אותה על הדרךבת שרמוטה הזונה של באר שבע .. מכיר אותה אני וחבר חגגנו עליה
סרטונים שלנו בפרטי