חבורה של גנובים.
Last edited:
קבוצה לא פעילההיי לכולם פתחתי קבוצת הדלפות של ישראליות בטלגרם הרעיון של הקבוצה שבמקום להיכנס לאתר הזה כל פעם מחדש יהיה אפשר פשוט להיכנס לטלגרם ולבקש סרטונים כאלה ואחרים כרגע פירסמתי שם את הסרטונים שהיה לי עד עכשיו ואתם יותר ממוזמנים לפרסם שם סרטונים וקישורים כאלה ואחרים
קישור לקבוצהYou must be registered for see links
בבקשה תשתפו כמה שיותר כדי שהקבוצה תצליח פתחתי את הקבוצה הזאת היום ככה שהיא חדשה לגמרי מי שלא מצליח להיכנס שלחו לי הודעה בטלגרם@Mark0309bot ,
ואני מצטט פוסט, תחליפו את ה**** ב t.me
לאן נעלמה הקבוצה? סתם חרא כל הקבוצות טלגרם האלה, בסוף כולן נעלמות או שמשתפים רק דברים ישנים. אם כל הבעייתיות הכי טוב הפורום הזה!!היי לכולם פתחתי קבוצת הדלפות של ישראליות בטלגרם הרעיון של הקבוצה שבמקום להיכנס לאתר הזה כל פעם מחדש יהיה אפשר פשוט להיכנס לטלגרם ולבקש סרטונים כאלה ואחרים כרגע פירסמתי שם את הסרטונים שהיה לי עד עכשיו ואתם יותר ממוזמנים לפרסם שם סרטונים וקישורים כאלה ואחרים
בבקשה תשתפו כמה שיותר כדי שהקבוצה תצליח פתחתי את הקבוצה הזאת היום ככה שהיא חדשה לגמרי מי שלא מצליח להיכנס שלחו לי הודעה בטלגרם@Mark0309bot ,
לאן נעלמה הקבוצה? סתם חרא כל הקבוצות טלגרם האלה, בסוף כולן נעלמות או שמשתפים רק דברים ישנים. אם כל הבעייתיות הכי טוב הפורום הזה!!
Addd @shulahbarSend me your nickname
אז למה אתה פותח אם אתה סוגר תוך יממה חחחח?סגר אותה מי שפתח מה נעשה
אתה לא קורא מה אני רושם? מה אני נראה לך מנהל הקבוצה?אז למה אתה פותח אם אתה סוגר תוך יממה חחחח?
אתה כתבת פוסט פתחתי קבוצת הדלפות בטלגרםאתה לא קורא מה אני רושם? מה אני נראה לך מנהל הקבוצה?
רשמתי למטה אני מצטט פוסט......................................אתה כתבת פוסט פתחתי קבוצת הדלפות בטלגרם
no user found or groupהיי לכולם פתחתי קבוצת הדלפות של ישראליות בטלגרם הרעיון של הקבוצה שבמקום להיכנס לאתר הזה כל פעם מחדש יהיה אפשר פשוט להיכנס לטלגרם ולבקש סרטונים כאלה ואחרים כרגע פירסמתי שם את הסרטונים שהיה לי עד עכשיו ואתם יותר ממוזמנים לפרסם שם סרטונים וקישורים כאלה ואחרים
Add me pleaseSend me your nickname