OnlyFans Israel (new)

SerfyTeroof

Well-known member
Approved
כמה שאתה טיפש . זה שתרשום ככה מונולוג לא עושה את זה נכון יא מאובחן. לך תטריד ילדים עם התמונת פרופיל שלך.
אני לא יודע אם אתה ליאור הקוקסינל המנותח מין או איזה הומו בארון....לטרול הרשת יש רושם שאתה פשוט מאוכזב שאתה מתעלק על גבר לשעבר שהיית בטוח שהוא אישה מלידה
במקום לזיין פה את השכל טרול הרשת שלח אותך לבדוק עם אחותה יהל....ממה אתה מפחד ? ממה שתגלה ? שתגלה שכל החיים העלובים שלך נמשכת לקוקסינלים ? ועוד אתה מבקש מאנשים כאן שיקנו סרטונים של המנותחת מין הזאת ויעלו פה ? יא חתיכת אפס קטן וקמצן ...ואני ה"מאובחן" בינינו ?? אתה עד כדי כך טיפש ? טרול הרשת פשוט

טרול הרשת לא טען לרגע אחד שליאור פוטז'ניק המכונה "ירין" לא אמיתי..ברור שהיא מנותחת מין ישראלית אמיתית ודוברת עברית גם

אתה כזה הומו בארון שנמשך לקוקסינלים וקמצן שאתה לא יכול לעשות סאב ב30 דולר לפרופיל של ידי ופרצוף שאקיל אוניל הזאת ומבקש כאן מבאי הפורום לפרסם חומרים שלה ? ואתה באמת קורא לי "מאובחן".. ? טרול הרשת לא מצליח להבין אותך..אתה מטופל ? אין לך אפילו קצת מודעות ?

SerfyTeroof

Well-known member
Approved
טרול הרשת ישמח למידע לגבי שמה של הפיטמרוקאית..טרול הרשת מזהה אותה מלייב טיקטוק שעלה בו בעבר..טרול הרשת עלה איתה בלייב טיקטוק ופשוט לא זוכר את שמה