צודק, לא פרסמת כלום מעכשיו אתה סותם.כמה אתם משועממים מ1 ועד לריב עם אנשים שאתם לא מכירים ולקלל בפורום של הדלפות של אונליפאנס? זיינתם תמוח אם אתם לא מפרסמים משהו תסתמו תפה. ילדים בני 15 יותר בוגרים ממכם
צודק, לא פרסמת כלום מעכשיו אתה סותם.כמה אתם משועממים מ1 ועד לריב עם אנשים שאתם לא מכירים ולקלל בפורום של הדלפות של אונליפאנס? זיינתם תמוח אם אתם לא מפרסמים משהו תסתמו תפה. ילדים בני 15 יותר בוגרים ממכם
בדיוק, צריך לדעת לפעמים לסתום ולא לקלל כמו ילדצודק, לא פרסמת כלום מעכשיו אתה סותם.
בספר תורהאין מה לגנוב הכל בפורום יא סתום בן סתום אוכל בתחת, אתה רואה שאתה מטומטם? והדוד זין את אמא
תודה!לדעתי yard3n 1asry
crazyangell / Odaya Cabili - not mineאין לאף אחד משהו מהשמנה הזאת?
crazyangell
ואוו יש עוד ??crazyangell / Odaya Cabili - not mine
You must be registered for see links
איך קוראים לה
יש את ההדלפה ?לדעתי yard3n 1asry
"הדלפה" ? היא זונה, לזונות אין הדלפות, הן מצלמות בשביל לפרסם, לא בשביל להסתיר במגירהיש את ההדלפה ?
למה להיות שמוק ולא להגיד תודה?ואוו יש עוד ??
מה היה פה? נמחק מהרYou must be registered for see links
מה הקשר מזרחי גם פה יא שרמוטה של ערבים ינעל אמא שלך היונקת הזאת לא נרדמת בלי גלון שפיך בגרוןאתה עני ואין לך גרוש על התחת חתיכת מטומטם, אין לך אפילו 12 שנות לימוד בטח, סתם בבון מזרחי מסריח, מינימום רמבו עם זין קטן, שקל לא שילמת על התוכן הזה חתיכת ערס בתול
שני ילדים מפגרים נשבעמה הקשר מזרחי גם פה יא שרמוטה של ערבים ינעל אמא שלך היונקת הזאת לא נרדמת בלי גלון שפיך בגרון
תודה אלוףלמה להיות שמוק ולא להגיד תודה?
ולא, אם יהיה לי, אעלה לכאן
שבוע טוב
לאלא אבל הוא פתח את השרשור אז מותר לו הוא מנהל אותנושני ילדים מפגרים נשבע
שחררו אותנו כבר מזיוני המוח שלכם
קחו חדרו
ואל תצלמו לנו
תראה לי באיזה צד של הכוס זה כואב לך יאלמושלאלא אבל הוא פתח את השרשור אז מותר לו הוא מנהל אותנו
ניסיתי לא לרדת לרמה שלך אבל אתה פשוט כזה קוקסינל שאי אפשר שלא, בצד של הכוס של אמא שלך יא מזדייןתראה לי באיזה צד של הכוס זה כואב לך יאלמוש