סרטונים חדשים של ירדן לסרי??
זה בדוק לא ai?You must be registered for see links
גם הופתעתי.. וראיתי שיש לה עוד כמה סרטונים בתשלום( בלי קשר למנוי).. ייתכן שיש עוד דברים מהסוג הזהממתי יסמין עושה תוכן כזה? בפטראון? wTF
נמחק מהאתר שיש לי.תעלו את הסרטון של אן בי לפה
יכול לשלוח אותו שוב למרות שנמחק?נמחק מהאתר שיש לי.
איזה שטויות במיץ רואים את הקעקוע מעל הטוסיק שרשום בו Ann beלמי שראה את ה"הדלפה", היא נראית ככה?
כי אם כן זאת לא היא, אלא סרטון גרמני שנמצא ברשת חודשים, ואולי כל זה סתם קמפיין מעוות
View attachment 13987787
ויש הרבה יותר מסרטון אחד יש סרטון שחברות שלה מחליפות בגדי ים ורואים אותה מקרוב וברור , לא סתם סגרה את כל הרשתות שלהלמי שראה את ה"הדלפה", היא נראית ככה?
כי אם כן זאת לא היא, אלא סרטון גרמני שנמצא ברשת חודשים, ואולי כל זה סתם קמפיין מעוות
View attachment 13987787
איפה אפשר למצוא?למי שראה את ה"הדלפה", היא נראית ככה?
View attachment 13987787
בנתיים ראיתי פרסום לקבוצה בטלגרם שמפרסמים שם הכלאיפה אפשר למצוא?
למישהו יש?תעלו את הסרטון של אן בי לפה
תשלח תסרטון הזה אם יש לךלמי שראה את ה"הדלפה", היא נראית ככה?
View attachment 13987787
גם אני ראיתי עוד 4 כאלה אבל הם תמיד נגמרים לפני שבאמת רואים משהו..You must be registered for see links
You must be registered for see links
יש כמה סרטונים ארוכים שחלקם מכילים עירום מלא.טוב זה נראה שיש המון סרטונים שלה מימים שונים בחלק רואים אותה ממש שוכבת ובחלק רואים אותה פשוט עירומה בחדר
כל הסרטונים האלו עלו כבר לפני כמה חודשים תחת כותרת שלא קשורה לכלום אבל כמעט כולם כבר נמחקו מאתמול
יש סרטון של כמעט שעה שניתן לראות בחינם רק את חמש הדקות הראשונות שלו ואני מניח שבשאר הסרטון שניתן לראות בתשלום כל הסרטונים נכללים בו:
You must be registered for see links
אפשר למצוא תמונות ועוד טיפה סרטונים מאוד קצרים אם מחפשים בגוגל
IPCAM – German teen couple fucks for an hour
כל סרטון שרואים בו גיטרה ברקע של החדר זה סרטון שלה
כמו שאמרתי יש המון סרטוניםיש כמה סרטונים ארוכים שחלקם מכילים עירום מלא.
סרטון אחד של 40דקות מצאתי אותו בחינם ואין שם כלום
הם סתם מתנשקים ומסתובבים בחדר
לא מעבר לזה.
ועוד 7 סרטונים של כמה דקות עם עירום חלקי והרוב מתחת לשמיכה