אוף, הרגת עוד שירשור עם הבקשות הזויות שלך לתמונות בוהן של ממותה מצויה מבאר שבע ששוכבת אך ורק עם בדואים בני 74? מתי תפסיק כבר? לך ליעוץ.
הנה עוד אחד שחושב שהוא מנהל פה תעמוד יאללה יאללה תזדיין ושחרר תנעילה אני יבקש של מי שבא לי שמעת יקוקסינלאוף, הרגת עוד שירשור עם הבקשות הזויות שלך לתמונות בוהן של ממותה מצויה מבאר שבע ששוכבת אך ורק עם בדואים בני 74? מתי תפסיק כבר? לך ליעוץ.
יאללה סע מפה כבר ימסכן סעעעעע יזין
גבר אתה אובססיבי אליי תשחרר כבר מה עובר עלייך לך לישון מסכן לךיאללה סע מפה כבר ימסכן סעעעעע יזין
לא אחי זה בוטהוא זיין אותה אנאלי???
לצערך אני לא קוקסינל, למזלי זה אומר שאתה לא תבקש פה תמונות שלי פעמיים ביום.הנה עוד אחד שחושב שהוא מנהל פה תעמוד יאללה יאללה תזדיין ושחרר תנעילה אני יבקש של מי שבא לי שמעת יקוקסינל
שם עלייך זין סע ישרמוטה סעלצערך אני לא קוקסינל, למזלי זה אומר שאתה לא תבקש פה תמונות שלי פעמיים ביום.
Anyone?Princessmichali / theideaofher,
Anastasia miro, marzukim, maayan moreno?
Any heros?
לא הרגשתי, כנראה ממש ממש קטן. ממש מרחם על צ'חצ'חים כמוך לפעמים. אני יודע שלא ביקשת להיות נצר למשפחה שבה כל ההורים גם אחים, אבל התוצאה ברורה.שם עלייך זין סע ישרמוטה סע
איזה מצחיק אתה גברלא הרגשתי, כנראה ממש ממש קטן. ממש מרחם על צ'חצ'חים כמוך לפעמים. אני יודע שלא ביקשת להיות נצר למשפחה שבה כל ההורים גם אחים, אבל התוצאה ברורה.
י׳זין רק יצא יום כיפור וכבר אתה מדבר מסריח?סיימתם עם הקללות יא טמבלים ?
חחחחחחחח הנה קפץ זה שאנחנו לא לרמה שלוי׳זין רק יצא יום כיפור וכבר אתה מדבר מסריח?
לך לספארי תאונן על היפופוטמים ותדמיין שזו רחל זיזי י׳חרא של בן אדם