Φιλε μου εγω που του εριξα μια ματια εχεις πολυ πραμα αλλα ηταν λιγο διασπαρτο το υλικο για celeb οπως πχ Κρεμλιδου. Επρεπε να κοιταξω και τα 2 mega για ολο το υλικο. Απο celeb τι αλλο εχεις εκτος απο αυτες που εβαλες στο 2ο; Κριμα που επεσαν τα λινκ.δεν ηταν clickbait απλα οτι μπει εδω μεσα απο μεγκα καιγεται απο αναφορες.Εγω το εβαλα απλα για να αποδειξω οτι δεν λεω παπατζες,εχω πολυ υλικο ακομα σε μεγκα οποιος εχει κατι απο ρενατα το οπως ο @DimDimN που ανεβασε παμε τελεγκραμ να του το δωσω
Bro k edw an exeis. Exw telegramΕγώ έχω κάτι λίγα από αυτήν.
Ε δώσ' το τότε κι όλας. Τι το λες μόνο?Paides na kserete iparxei ki allo video apo orfanidou pou kanei pipa ksaplwmeni fainetai pentakathara...
akomi enas paparasΑπό νεφελη που μπορώ να βρω υλικο
Που σε έθιξα?akomi enas paparas
αντι για ονλυφανς θα κανει το ονλυφανς του ινστα
δωσε στον λαο αδερφεδεν ηταν clickbait απλα οτι μπει εδω μεσα απο μεγκα καιγεται απο αναφορες.Εγω το εβαλα απλα για να αποδειξω οτι δεν λεω παπατζες,εχω πολυ υλικο ακομα σε μεγκα οποιος εχει κατι απο ρενατα το οπως ο @DimDimN που ανεβασε παμε τελεγκραμ να του το δωσω
Gia sprwkse an thes to link tou tele giati den afinei na sou steiloume mnmδεν ηταν clickbait απλα οτι μπει εδω μεσα απο μεγκα καιγεται απο αναφορες.Εγω το εβαλα απλα για να αποδειξω οτι δεν λεω παπατζες,εχω πολυ υλικο ακομα σε μεγκα οποιος εχει κατι απο ρενατα το οπως ο @DimDimN που ανεβασε παμε τελεγκραμ να του το δωσω
Εγώ ενδιαφέρομαι αδερφέ στείλε μου Τέλεγκραμδεν ηταν clickbait απλα οτι μπει εδω μεσα απο μεγκα καιγεται απο αναφορες.Εγω το εβαλα απλα για να αποδειξω οτι δεν λεω παπατζες,εχω πολυ υλικο ακομα σε μεγκα οποιος εχει κατι απο ρενατα το οπως ο @DimDimN που ανεβασε παμε τελεγκραμ να του το δωσω
Βρε αδερφέ μ εμένα με βγάζει στο linkvertise και δεν μου τα ανοίγει τα μεγκαPics: 135
You must be registered for see links
Videos: 8
You must be registered for see links