ρε αλανια μου εβαλε γκομενα δαχτυλο στον κωλο και μου αρεσε τελικα, καλα ειμαι λετε η να φουνταρω;
Ψωφαρε αλανια μου εβαλε γκομενα δαχτυλο στον κωλο και μου αρεσε τελικα, καλα ειμαι λετε η να φουνταρω;
afou to les esi parasito tha valoume hahahahahaβαλτε και αλλα αποο την αντζι αν θετε
Απολυτα λογικο, εκει πισω ειναι ο προστατης. Αν τον ερεθισεις θα γουσταρεις. Απλη βιολογια.ρε αλανια μου εβαλε γκομενα δαχτυλο στον κωλο και μου αρεσε τελικα, καλα ειμαι λετε η να φουνταρω;
τι βριζεις ρε βλακα τον κοσμο εδω μεσα; σε εχω δει πολλες φορες και βριζεις. κανονισε γιατι θα τα φας τα μουτρα σου και εχεις αρκετα στοιχεια εδω μεσαafou to les esi parasito tha valoume hahahahaha
me apilis? xaxaxaxaτι βριζεις ρε βλακα τον κοσμο εδω μεσα; σε εχω δει πολλες φορες και βριζεις. κανονισε γιατι θα τα φας τα μουτρα σου και εχεις αρκετα στοιχεια εδω μεσα
Μεγάλη καλλιτέχνιδαantigoni
xaxaxaxa gallika piano kai psoli apo mikriΜεγάλη καλλιτέχνιδα![]()
απειλη θα ηταν να σου πει οτι θα ερθει να σου καψει το motocross. γιατι αυτο θα σημαινε οτι εχει βρει ποιος εισαι, τα προφιλ σου, τα παντα. μπορω να γραψω ονοματεπωνυμα και διευθυνσεις απο μελη της οικογενειας σου αλλα δεν το κανω γιατι αν και ενηλικας θεωρω οτι εισαι ακομα νεαρος και οτι δεν σκεφτεσαι καλα τις πραξεις σου. μπορω απλα να σου αποδειξω οτι ξερω πολλα για εσενα , με το motocross. γενικα προσεχε τις γραφεις στο ιντερνετ και ειδικα σε τετοια site , που ολοι που μπαινουμε εδω μεσα λιγο ή πολυ απο καπου χανουμε. κανενας δεν θα σε απειλησει ισα ισα οταν δεν το περιμενεις θα την παθεις. καλο βραδυ ευχομαι και αλλαγη συμπεριφορας, εδω μεσα ολοι βοηθαμε ο ενας τον αλλο εκτος απο εσενα που εμφανιζεσαι συνεχεια και βριζειςme apilis? xaxaxaxa
Ανεβάστε υλικό για να μην σας βρίζει, αν δεν θέλετε να ανεβάσετε οκ απλά μην ζητάτε έχετε κουράσει. Συμπέρασμα καλά σας κάνει με τα μπινελίκια λες και σας χρωστάμε κανετε.απειλη θα ηταν να σου πει οτι θα ερθει να σου καψει το motocross. γιατι αυτο θα σημαινε οτι εχει βρει ποιος εισαι, τα προφιλ σου, τα παντα. μπορω να γραψω ονοματεπωνυμα και διευθυνσεις απο μελη της οικογενειας σου αλλα δεν το κανω γιατι αν και ενηλικας θεωρω οτι εισαι ακομα νεαρος και οτι δεν σκεφτεσαι καλα τις πραξεις σου. μπορω απλα να σου αποδειξω οτι ξερω πολλα για εσενα , με το motocross. γενικα προσεχε τις γραφεις στο ιντερνετ και ειδικα σε τετοια site , που ολοι που μπαινουμε εδω μεσα λιγο ή πολυ απο καπου χανουμε. κανενας δεν θα σε απειλησει ισα ισα οταν δεν το περιμενεις θα την παθεις. καλο βραδυ ευχομαι και αλλαγη συμπεριφορας, εδω μεσα ολοι βοηθαμε ο ενας τον αλλο εκτος απο εσενα που εμφανιζεσαι συνεχεια και βριζεις
σιγα μην ανεβασω και υλικο , εχω δικα μου απο γκομενες αλλα σιγα μη τα αμολαω στον καθε λιγουρη . εδω μπαινω επειδη λογω νοημοσυνης δεν δεχομαι να πεταξω κερματα στις πουτανες για να τις δω να γδυνονται ή να γαμιουνται, προτιμω να τα βλεπω τζαμπα. ελπιζω να σε καλυψα. δεν ειναι ολα δικαια στον κοσμοΑνεβάστε υλικό για να μην σας βρίζει, αν δεν θέλετε να ανεβάσετε οκ απλά μην ζητάτε έχετε κουράσει. Συμπέρασμα καλά σας κάνει με τα μπινελίκια λες και σας χρωστάμε κανετε.
xathikes esi re apateonaaa pou ise?. pou girnas? ola kala me ta froutakia? mipos thes lefta na su stilo? xaxaxaαπειλη θα ηταν να σου πει οτι θα ερθει να σου καψει το motocross. γιατι αυτο θα σημαινε οτι εχει βρει ποιος εισαι, τα προφιλ σου, τα παντα. μπορω να γραψω ονοματεπωνυμα και διευθυνσεις απο μελη της οικογενειας σου αλλα δεν το κανω γιατι αν και ενηλικας θεωρω οτι εισαι ακομα νεαρος και οτι δεν σκεφτεσαι καλα τις πραξεις σου. μπορω απλα να σου αποδειξω οτι ξερω πολλα για εσενα , με το motocross. γενικα προσεχε τις γραφεις στο ιντερνετ και ειδικα σε τετοια site , που ολοι που μπαινουμε εδω μεσα λιγο ή πολυ απο καπου χανουμε. κανενας δεν θα σε απειλησει ισα ισα οταν δεν το περιμενεις θα την παθεις. καλο βραδυ ευχομαι και αλλαγη συμπεριφορας, εδω μεσα ολοι βοηθαμε ο ενας τον αλλο εκτος απο εσενα που εμφανιζεσαι συνεχεια και βριζεις
aderfe epeses kai se periptosi. den xero an ton thimase alla o tipos ine i periptiosi tou nimatos. exo anevasei kai screenshots. o tipos ine klasiki periptosi apateona pou elege exo iliko stilte lefta kai meta xanotane. ana takta diastimata dinei to paron edo mesa mipos vrethi kanena provato kai tou parei lefta. xaxaxxΑνεβάστε υλικό για να μην σας βρίζει, αν δεν θέλετε να ανεβάσετε οκ απλά μην ζητάτε έχετε κουράσει. Συμπέρασμα καλά σας κάνει με τα μπινελίκια λες και σας χρωστάμε κανετε.
Τι παιζει με αυτη; Της ειχα στειλει ενα μηνυμα πριν κατι μηνες και δεν απαντησε ποτε. Το προφιλ της ειναι ανοιχτο δε μπορεις να κανεις εγγραφη, αλλα δεν εχει και τιποτα.Πάντως άρχισε να δείχνει κάτι καλό, μέχρι πρότινος ακόμα και στο prive OF της μας είχε μπουχτίσει στα sexy εσώρουχα, ντεκολτέ αντε και κάνα sideboob
φιλε Γιαννη πηγανε μερικα screenshots στο messenger της μητερας σου , να δει τι λεβεντη εκανε. οχι τιποτα αλλο , επειδη το πηρες στην πλακαxathikes esi re apateonaaa pou ise?. pou girnas? ola kala me ta froutakia? mipos thes lefta na su stilo? xaxaxa