αν θελετε οκ το κανουμε δεν εχω θεμα,θελετε να στειλετε μηνυμα να το φτιαξουμε?Εγώ ψήνομαι παντως αν θέλετε μάγκες 10€ ο καθένας οποίος θέλει και το στέλνω
αυτο λεω! πως θα τα μαζεψουμε? δεν πρεπει να συνεννοηθουμε να δουμε ποσοι μαζευομαστε?Τι μνμ να στείλουμε; Μαζεύουμε τα λεφτά και το ποστάρω εδώ
parasito noumero 34534519 λεπτό η Angie? Το έχει κανεις;
Μίλησε ο πουτανασγιοςparasito noumero 345345
Προτιμώ να τα χαλάω για την μάνα σουedo o kalos zitoulass ahahah malon i tsoulomanaa tou rafsb den exei lefta na tou dosi na parei kanena video ahahaha
sou dini lefta i tsoulomaana souu? ahahaha posa su dini 5 euro? 10?Προτιμώ να τα χαλάω για την μάνα σου![]()
Δεν ζητάω από την μάνα μ αγορι μου δεν είμαι 15χρονο σαν εσεναsou dini lefta i tsoulomaana souu? ahahaha posa su dini 5 euro? 10?
ela parasito min ntrepese legeee posa sou dini i tsoulomaana sou? 5 euro? 10? ahahahaΔεν ζητάω από την μάνα μ αγορι μου δεν είμαι 15χρονο σαν εσενα
Η μάνα σ μου δίνει άντε θα σ πω την αλήθεια τι να κανω δεν μπορώ να της γελάσω χατήρι τετοια πουτανα που ειναιela parasito min ntrepese legeee posa sou dini i tsoulomaana sou? 5 euro? 10? ahahaha
pes parasito min ntrepese lemeee posa sou dini i tsoulomaana sou? sou dini ligotero apo 10 euro? lolΗ μάνα σ μου δίνει άντε θα σ πω την αλήθεια τι να κανω δεν μπορώ να της γελάσω χατήρι τετοια πουτανα που ειναι
λοιπον μαζευομαστε σιγα σιγα,στειλτε μου dm οσοι εχετε ενα 10αρικο για πεταμα να το παρουμε να τελειωνουμε!αντε να μαζευτουμε καμια 10αρια ατομα απο 10κατι ευρω να βαλουμε να το παρουμε! αντε να σας δω