skase mori agelikoula apo tsoulomanaa kai trava pare pipa lemeΠοια Αγγελικούλα βρε πεντεχο ,κόψε τον μπάφο σε πειράζει....
poooo poli freska ta video sou re den ta exi kaneis edo kai 1 xrono papara
Σε γαμουσε ο πατέρας σου μικρό δεν εξηγείται αλλιώς δεν ειμαι καν κοπέλα.. εκτος αμα τον έχεις κάνει λάστιχο όλη μερα μαλλον χάνεις μερικά εγκεφαλικά κύτταρα...skase mori agelikoula apo tsoulomanaa kai trava pare pipa leme
Ξεκωλιαραsissy apo hayte
ipame agelikoula apo tsoulomana vgale to skasmo san kalo poustraakii kai travaa pare mia pipaaa opos kani i tsoulomanaa sou hahahaΣε γαμουσε ο πατέρας σου μικρό δεν εξηγείται αλλιώς δεν ειμαι καν κοπέλα.. εκτος αμα τον έχεις κάνει λάστιχο όλη μερα μαλλον χάνεις μερικά εγκεφαλικά κύτταρα...
δε ξερω ποια στο πέος είναι η Αγγελικούλα αλλά μάλλον δε τον έβρεξες και βγάζεις κόμπλεξ χωρίς λογο...ipame agelikoula apo tsoulomana vgale to skasmo san kalo poustraakii kai travaa pare mia pipaaa opos kani i tsoulomanaa sou hahaha
hahaha oxi apla ise agelikoula apo tsoulomana ise kai kathisterimeni spermatozitiaana san tin tsoulomaana sou hahahaδε ξερω ποια στο πέος είναι η Αγγελικούλα αλλά μάλλον δε τον έβρεξες και βγάζεις κόμπλεξ χωρίς λογο...
Tι σε νοιαζει που μενει ρε κρίπουλα?Εχει κάνεις υλικό απο αυτήν;
Επίσης ξερει κανεις που δουλεύει/ που μένει;
Της στέλνω μηνύματα αλλά δεν απαντάει
Εννοώ Θεσσαλονίκη ή Αθήνα προφανώς πρέπει να είναι βίζιτα...μεσα στο μαγαζι της μαλλον δικο της βγαζει τον κωλο της στορυ...εγω ειμαι κριπουλας;Tι σε νοιαζει που μενει ρε κρίπουλα?
stamata na anevazis paparies mori agelikoulaκαυλιαρα σεζονιστας στο γνωστο νησι των ανεμων
Δεν έχω βρει πουθενά υλικό της.Εχει κάνεις υλικό απο αυτήν;
Επίσης ξερει κανεις που δουλεύει/ που μένει;
Της στέλνω μηνύματα αλλά δεν απαντάει
ποια ειναι αυτη?καυλιαρα σεζονιστας στο γνωστο νησι των ανεμων
Δουλευει μυκονοποια ειναι αυτη?
Οκ, κανένα άλλο στοιχείο έχουμε? Όνομα, σοσιαλ?Δουλευει μυκονο