OnlyFans cataleyia -izso

bucimaci012

Member
Approved
View attachment 697363

Tessék srácok, én nem csak a levegőbe beszélek és ez csak egy róla a sok közül. Lehet rá folyatni a nyálatokat + reportolni(ha már úgyis bunkó a magatartásom - közben pedig csak nyomatékosítani szerettem volna :D) btw ilyeneket nem tesz fel OF-re :) akit komolyan érdekel és tud is érte adni azokkal a feltételekkel, amit írtam azzal hajlandó vagyok tárgyalni róla. (És igen én takartam ki a bimbóit. Mert bunkó vagyok és nem mutatom meg csak úgy, ugye)
Nagyon etikus vagy, hogy ennyire tiszteletben tartod a jogait, és kitakarod.. :D
Más kérdés, hogy az mennyire etikus, amit csinálsz, hogy kereskedni próbálsz ezekkel a képekkel. ;)
Mondjuk én is jobban örülnék neki, ha nekem fizetne inkább más meztelen képéért..
BTW, köszi a képet, lassan te leszel az illusztráció az 'önzetlenség' mellett (is) az értelmező kéziszótárban :D :D

bucimaci012

Member
Approved
"Kereskedni"? "ha neked fizetne inkább más meztelen képéért?" :ROFLMAO::ROFLMAO: írtam bárhol hogy pénzt kérek érte? Az egyikőtöknek csupán az fáj, hogy nem kapjátok meg egy olyan lányért akit bárki más láthat a másiknak pedig az hogy csak úgy nem töltöm fel ide 😂 Inkább nyomogassátok egymásnak a like-t itt le is zártam
A kereskedés nem mindig pénz alapú butus. ;)

Hidan3669

New member
Ohhh micsoda harcol folynak itt kérem szépen 😆
Nos, kinek van bármiféle finomság a Fanniról, dobjon ide egy e-mailt. Viszont annyit hozzá tűznék ahhoz.. hogy bármennyiért is kínálja Fanni a cuccait OF-en, attól még csak képek és videók, tehát a lényeg, nem fogok 10 különböző lányról mutatni dolgokat 1-2 képért ami minimálisan +18.
Hallottam róla, hogy alig mutat OF-en így is, bár nem tudom ennek mi az igazság alapja, cáfoljon meg ki tudja..
Na, dobjon e-mail címet ide, ki szeretne csereberézni.😊

Hidan3669

New member
Ohhh micsoda harcol folynak itt kérem szépen 😆
Nos, kinek van bármiféle finomság a Fanniról, dobjon ide egy e-mailt. Viszont annyit hozzá tűznék ahhoz.. hogy bármennyiért is kínálja Fanni a cuccait OF-en, attól még csak képek és videók, tehát a lényeg, nem fogok 10 különböző lányról mutatni dolgokat 1-2 képért ami minimálisan +18.
Hallottam róla, hogy alig mutat OF-en így is, bár nem tudom ennek mi az igazság alapja, cáfoljon meg ki tudja..
Na, dobjon e-mail címet ide, ki szeretne csereberézni.😊

Hidan3669

New member
Üdv ! Na, ennyi idő után, sikerült valakinek szerezni róla jó kis szopós/baszós anyagot ? Mert ha igen akkor kommentelje az e-mail címét és nekem is van cserébe másról ilyen cucc, nem is egy.. 👌