Nagyon etikus vagy, hogy ennyire tiszteletben tartod a jogait, és kitakarod..View attachment 697363
Tessék srácok, én nem csak a levegőbe beszélek és ez csak egy róla a sok közül. Lehet rá folyatni a nyálatokat + reportolni(ha már úgyis bunkó a magatartásom - közben pedig csak nyomatékosítani szerettem volna) btw ilyeneket nem tesz fel OF-re
akit komolyan érdekel és tud is érte adni azokkal a feltételekkel, amit írtam azzal hajlandó vagyok tárgyalni róla. (És igen én takartam ki a bimbóit. Mert bunkó vagyok és nem mutatom meg csak úgy, ugye)
A kereskedés nem mindig pénz alapú butus."Kereskedni"? "ha neked fizetne inkább más meztelen képéért?"írtam bárhol hogy pénzt kérek érte? Az egyikőtöknek csupán az fáj, hogy nem kapjátok meg egy olyan lányért akit bárki más láthat a másiknak pedig az hogy csak úgy nem töltöm fel ide
Inkább nyomogassátok egymásnak a like-t itt le is zártam
Ohhh micsoda harcol folynak itt kérem szépen
Nos, kinek van bármiféle finomság a Fanniról, dobjon ide egy e-mailt. Viszont annyit hozzá tűznék ahhoz.. hogy bármennyiért is kínálja Fanni a cuccait OF-en, attól még csak képek és videók, tehát a lényeg, nem fogok 10 különböző lányról mutatni dolgokat 1-2 képért ami minimálisan +18.
Hallottam róla, hogy alig mutat OF-en így is, bár nem tudom ennek mi az igazság alapja, cáfoljon meg ki tudja..
Na, dobjon e-mail címet ide, ki szeretne csereberézni.![]()