OnlyFans Bar Elias

mosesina321

Member
Approved
וואלה היא ענתה לי משני חשבונות האינסטגרם שלה וגם מהאונלי פאנס בעברית, והיא דיברה איתי משלושתם אותו דבר, היא הכירה אותי מהאונלי פאנס והמשיכה באינסטגרם את השיחה מהאונלי פאנס רגיל, זו היא מאה אחוז, היא טוענת שכישראלית לא קיבלו אותה אז היא פתחה חשבון נוסף
אני מבין שהיכולת של לזכור אנשים שהיא דיברה איתם שמורה רק לדוגמנית עצמה ואין סיכוי שמי שמפעיל את החשבונות שלה בארץ עשה את זה, אם היא הייתה ישראלית היינו מקבלים כבר סרטון שבו היא אומרת משהו בעברית, לעומת זאת אני ראיתי אותה בסרטון מדברת רוסית/אוקראינית.

אם בא לך לשלם למפעיל/ה שלה כסף, לך על זה, אם אתה מעדיף לקבל תוכן בחינם, תחפש את הדוגמנית האמיתית, יש לך פה כמה תמונות -

kakigadol931

New member
Approved
יש תחקירן מ"חי בלילה" שמנסה להראות את ההונאות אינסטגרם. היא מופיעה אצלו כאחת כזאת. מעניין אם יצאה כבר הכתבה שהיא שם.
בכל מקרה הכיתוב בעברית על הגוף כנראה פוטושופ. אבל המפעיל שלה מטורף הוא פעיל בטירוף. משום מה כרגע באינסטגרם היא חסמה אותי או שנמחק לה החשבון...

kakigadol931

New member
Approved
יש תחקירן מ"חי בלילה" שמנסה להראות את ההונאות אינסטגרם. היא מופיעה אצלו כאחת כזאת. מעניין אם יצאה כבר הכתבה שהיא שם.
בכל מקרה הכיתוב בעברית על הגוף כנראה פוטושופ. אבל המפעיל שלה מטורף הוא פעיל בטירוף. משום מה כרגע באינסטגרם היא חסמה אותי או שנמחק לה החשבון...
יצא לי לראות סטורי שלה ביום פתוח אז אולי היא איכשהו כן ישראלית?

kakigadol931

New member
Approved
יצא לי לראות סטורי שלה ביום פתוח אז אולי היא איכשהו כן ישראלית?
חוזר בי, יש סרטון שלה כאילו בים פה בארץ. לרגע קולטים את הצל של הבחור. חחח מכנסיים קצרים רגליים של גבר, אבל סחטיין עליו מנסה בכל הכוח להראות תדמית של אשה...מניוק רציני...

apkm1234

New member
מכיר מישהי שפגשה אותה
הסיבה היחידה שאני יודע שהיא קיימת זה כי היא דיברה איתי עליה
ישראלית או לא היא גרה פה בוודאות

Elchapo4040

Well-known member
Approved
מכיר מישהי שפגשה אותה
הסיבה היחידה שאני יודע שהיא קיימת זה כי היא דיברה איתי עליה
ישראלית או לא היא גרה פה בוודאות
לא אתפלא אם זה אתה ״בר אליאס״ 😂😂 ישראלית בתחת שלי

sxdude312

Member
Approved
אני מבין שהיכולת של לזכור אנשים שהיא דיברה איתם שמורה רק לדוגמנית עצמה ואין סיכוי שמי שמפעיל את החשבונות שלה בארץ עשה את זה, אם היא הייתה ישראלית היינו מקבלים כבר סרטון שבו היא אומרת משהו בעברית, לעומת זאת אני ראיתי אותה בסרטון מדברת רוסית/אוקראינית.

אם בא לך לשלם למפעיל/ה שלה כסף, לך על זה, אם אתה מעדיף לקבל תוכן בחינם, תחפש את הדוגמנית האמיתית, יש לך פה כמה תמונות -
תשמע יש סרטונים אחרונים בטיקטוק שלה שהיא בחופים בישראל, התאוריה שלך לגבי העברית אולי נכונה כי אין דרך כרגע להוכיח אחרת אבל היא כן "ישראלית" כי היא תכלס נמצאת בישראל לא ?

jesusonline

New member
תשמע יש סרטונים אחרונים בטיקטוק שלה שהיא בחופים בישראל, התאוריה שלך לגבי העברית אולי נכונה כי אין דרך כרגע להוכיח אחרת אבל היא כן "ישראלית" כי היא תכלס נמצאת בישראל לא ?
היא באה לביקור בארץ, כנראה ביקור ממומן על ידי המפעיל
להגדיל את ה"משקיעים"

kakigadol931

New member
Approved
וואו חברים שמגיע אז מגיע. כפיים לבחור שמפעיל אותה. היא לא ישראלית, אבל הוא הביא אותה לארץ.
עשתה פה לא מעט סטוריז כאילו שהיא גם מדריכת יוגה וכאלה, וואלה רמה מאוד גבוהה של הבחור.
מוריד בפניו את הכובע, חבר'ה הוא לקח את זה כמשרה מלאה והוא נותן עבודה מצליח להונות מלא ישראלים.

Gandon219

Member
Approved
וואו חברים שמגיע אז מגיע. כפיים לבחור שמפעיל אותה. היא לא ישראלית, אבל הוא הביא אותה לארץ.
עשתה פה לא מעט סטוריז כאילו שהיא גם מדריכת יוגה וכאלה, וואלה רמה מאוד גבוהה של הבחור.
מוריד בפניו את הכובע, חבר'ה הוא לקח את זה כמשרה מלאה והוא נותן עבודה מצליח להונות מלא ישראלים.
גמני כמעט נפלתי לזה כי מי חשב שבנאדם מוכן להשקיע ככה
ראיתי תמונות שלה מבלומפילד ונכנסתי לשוק.
עד שהתעשתתי וחשבתי לעצמי כמה השקעה המםעיל שלה משקיע.
תכלס כל הכבוד לו