Szia, nem tudok dm-ez irni, tudsz te irni nekem esetleg?sziasztok! van új dc szerver, viszont csak kontettel lehet bekerülni. akit érdekel, az írjon dm-et, és hogy milye van! pacsi!
Szia, nem tudok dm-ez irni, tudsz te irni nekem esetleg?sziasztok! van új dc szerver, viszont csak kontettel lehet bekerülni. akit érdekel, az írjon dm-et, és hogy milye van! pacsi!
Szia nekem is tudnal írni legyszives nem tudok énsziasztok! van új dc szerver, viszont csak kontettel lehet bekerülni. akit érdekel, az írjon dm-et, és hogy milye van! pacsi!
Kikről vannak képeid akik zalaegerszegiek ?Üdv ! zalaegerszegi csajokról bárkinek bármi ? kérem az írjon aki rendelkezik !
.Aki kimaradt vagy nem tud írni, az dobjon legyen kedves egy lájkot és zaklatom én!
Erdekelnevan magyar csajos di scord szerver , akit érdekel pm .
engem érdekelneEngem érdekel, linket tudsz dobni?
Nekem van párKazincbarcika lányok van valakinek?
Hali ha tudsz ramirnal engem is erdekelneNekem van párha gondolod irj trade mehet
olyan is van ezek között ahol nem MLM módszerrel kell meghivogatnom embereket? -.-D C szerverek tessek:
/hunnsfw
/fyVZEtW5
/AePmgEfS
/G68XWgRY
/yArGv6Zz
/hunhub
/YaeFDVDs
/XfsfhaSu
A per jel előtti értelemszerű.
Jó szórakozást!
Igen. De ezt találtad.olyan is van ezek között ahol nem MLM módszerrel kell meghivogatnom embereket? -.-